Spor

Spor Haberleri

Cihat Arslan: 'Malatya tarihinin en kötü günlerini yaşıyor'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 'Malatya tarihinin en kötü günlerini yaşıyor, en zor zamanlarını yaşıyor.

İlhan Palut: 'Bu maç bize dersler verdi'

Deplasmanda Yeni Malatyaspor karşısında 3-2 galip geldikleri için mutlu olduklarını belirte Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 'Burada kazanmak değerli, 3 puanı hanemize yazdırdık ama bu maç bize dersler verdi' dedi.

Sivasspor, Alanyaspor maçına hazır

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34. hafta maçında sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

11 yıllık özlem sone erdi, taraftar sokağa döküldü

Sakaryaspor, ligin bitmesine 2 maç kala Serik Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğu garantilerken şehirde de bayram havası oluştu. Bayrakları ve meşaleleri alan yeşil-siyahlı takımın taraftarı sokaklara akın etti.

Spor Toto 1. Lig: Kocaelispor:2 - Manisa FK:1

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Kocaelispor, sahasında karşılaştığı Manisa Futbol Kulübü'nü 2-1'lik skorla mağlup etti.

Yeni Malatyaspor 2 Konyaspor 3

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu.

Alanyaspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 34. haftasında konuk olacağı Sivasspor maçın hazırlıklarını tamamladı.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - Arnavutköy Belediyespor: 1

TFF 3. Lig 1. Grup 32. hafta maçında Elazığspor, sahasında Arnavutköy Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Şahinbey Ampute'den Bağcılar'a farklı tarife: 9-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda İstanbul Bağcılar Ampute Futbol Takımını 9-0 farklı mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Elazığ İl Özel İdare'nin 2022-2023 sezonu hedefleri

Bu sezon Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne veda eden Elazığ İl Özel İdare, gelecek yıl hedefleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Fırat Üniversitesi, yine finallerde elendi

Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'de son iki sezonda Türkiye finallerine çıkmasına rağmen TFF 3. Lig'e yükselemedi.

Abdullah Avcı:

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-1 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası, Trabzonspor taraftarını Antalyaspor maçına davet ederek, Hafta sonu sandıklardaki eski, yeni bütün Trabzonspor bayraklarını çıkartarak statta olmalarını istiyorum. Umarım, Antalyaspor maçını da kazanarak şampiyonluğa ulaşırız ve diğer kupaya odaklanırız dedi.

Spor Toto Süper Lig: Adana Demirspor: 1 - Trabzonspor: 3

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor, evinde karşılaştığı Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu.

ALG Spor, Galatasaray'ı 5-1 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde konuk ettiği Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı 5-1 mağlup etti.

Battalgazi'de 23 Nisan okçuluk şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Malatya'nın Battalgazi İlçesi'nde birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı. Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya Şeker Fabrikası içerisinde düzenlenen 23 Nisan Okçuluk Şenliği'ne katılan çocuklar, bayramın tadını doyasıya çıkardı.

Kayserispor Antalya’ya 3 puan için gitti

Yukatel Kayserispor, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı için Antalya'ya gitti.

Erol Bulut: 'Rakip fair-play örneği gösterince biz de aynı şekilde davranmak istedik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-1 berabere biten Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamada, Son dakikalarda rakip fair-play örneği gösterince biz de aynı şekilde davranmak istedik dedi. Bulut, Göztepe'nin ligden düşmesi ile ilgili Göztepe'ye çok geçmiş olsun diyorum ifadelerini kullandı.

Stjepan Tomas: 'Maalesef küme düştük, çok üzgünüz'

Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalarak resmen küme düştükleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Maalesef küme düştük, çok üzgünüz dedi. Maçın son anlarında yaşanan pozisyonlarla ilgili de açıklamalarda bulunan Tomas, Oyunculara devam edin dedim ama onlar öyle bir karar aldı, sonrasında da Gaziantep penaltıyı dışarı attı ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Göztepe: 1 (Maç sonucu)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK, sahasında karşılaştığı Göztepe ile 1-1-berabere kaldı. Bu sonuçla Göztepe'nin ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşti.

Toplam 11113 haber.