Spor

Spor Haberleri

Yaz spor okulundaki öğrenciler eğitimlerini tamamladı

Yeşilyurt Belediyesinin gençlerin yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak, sportif yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak ve toplumsal iletişimlerini geliştirmek amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okullarındaki 13 farklı branştaki eğitimlere katılan 4 bin sporcuya düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

UEFA Stadyum ve Güvenlik Konferansı İstanbul’da yapılıyor

21. UEFA Stadyum ve Güvenlik Konferansı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ev sahipliğinde İstanbul'da yapılıyor.

Sivasspor, Ahmed Musa ile ilgileniyor

DG Sivasspor, Fatih Karagümrük forması giyen Nijeryalı oyuncu Ahmed Musa ile temasa geçti.

Halil Dervişoğlu, kiralık olarak Burnley’de

İngiltere Championship ekiplerinden Burnley, milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı.

MKE Ankaragücü’nün yeni transferi Tolga Ciğerci transfer sürecini değerlendirdi

MKE Ankaragücü'nün geçtiğimiz günlerde süpriz bir şekilde açıkladığı yeni transferi Tolga Ciğerci, transfer sürecini değerlendirdi.

Maxi Gomez, Trabzonspor için İstanbul’da

Trabzonspor'un İspanyol ekibi Valencia'dan transfer ettiği Uruguaylı golcü Maxi Gomez, İstanbul'a geldi.

ES Elazığspor'da forma numaraları belli oldu

ES Elazığsporlu futbolcuların 2022-2023 sezonunda giyecekleri forma numaraları belli oldu.

Sivasspor galibiyet için hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak DG Sivasspor, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Diyarbekirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezona Uşakspor galibiyetiyle başlayan Diyarbekirspor, transfer döneminin sona ereceği 8 Eylül'e kadar kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.

Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Joao Figueiredo: 'Hedefim en az 20 gol atmak'

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo, bu sezon en 20 gol atmayı hedeflediğini belirterek hedefe ulaşmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo, hat-trick yaptığı ligin 4. haftasındaki Antalyaspor maçı performansından çok memnun kaldığını ve aynı performansı 5. haftadaki Galatasaray maçında da göstermek istediğini açıkladı.

Erol Bulut: 'Galatasaray maçında hedefimiz puan ya da puanlar'

Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, Galatasaray maçında hedefimiz puan ya da puanlar dedi.

Gaziantep'te amatör sporculara 1 milyon TL'lik destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazi şehirde Amatör Spor Kulüpleri Derneği'ne bağlı 100 spor kulübünün her birine 10 bin, toplamda 1 milyon Türk lirası nakdi destek verildi.

Hasan Hüseyin Acar, Altınordu’da

Altınordu, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bodrumspor, Eyüpspor maçına konsantre oldu

Tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Bodrumspor ligin 4'üncü haftasında karşılaşacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı. Maç öncesi değerlendirme yapan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, 'Bizim için her maç zor, bunu her hafta söylüyorum. Futbol sahada oynanır, saha da o gün kim günündeyse sonuç ona göre belirlenir. Bizde inşallah sahada daha çok doğrular yapan takım oluruz' dedi.

Dersimspor, Fırat Üniversitesinden 3 futbolcuyu transfer etti

Elazığlı teknik sorumlu Bülent Güllü, Dersimspor'un başına geçtikten sonra eski öğrencilerini yeni takımına transfer ediyor.

ES Elazığsporlu futbolculardan maça davet

TFF 3. Lig 1. Grup ilk haftasında 1954 Kelkit Belediyespor'u konuk edecek olan ES Elazığspor'da futbolcular, taraftarları maça davet etti.

Malatya'da özel çocuklara özel ilgi

Malatya'da, uluslararası platformlarda Türkiye'yi temsil edecek sporcuların yetiştirilmesi için özel gereksinimli bireylere yönelik 4 modülden oluşan spor programları uygulanıyor.

Şehitkamil'de 493 sporcu zafer coşkusuyla kulaç attı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Şenlik Yarışmaları düzenlendi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şenliğe katılan 493 sporcunun ve ailelerinin zafer coşuşuna ortak oldu.

Toplam 11108 haber.