Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Filip Novak ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe, Çek futbolcu Filip Novak ile karşılıklı anlaşarak yollarının ayrıldığını duyurdu.

Giresunspor, Alanyaspor mesaisinde

Lige verilen milli maç arasını Kayseri'de kamp yaparak değerlendiren Giresunspor'da, cumartesi günü sona eren Kayseri kampından sonra oyunculara verilen izin bitti.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü saat 20.00'de Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Willian Arao: “Derbiyi kazanmak için her şeyimizi vereceğiz”

Fenerbahçeli Willian Arao, Pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisi hakkında konuşarak, 'derbiyi kazanmak için her şeyimizi vereceğiz' dedi. Brezilyalı oyuncu, Alex de Souza'nın Türkiye'de oynanan derbilerin önemini kendisine anlattığını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur: Zonguldak Kömürspor: 0 - Gümüşhanespor: 1

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur'da Zonguldak Kömürspor, sahasında Gümüşhanespor'a 1-0 mağlup oldu.

Konyaspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Ümraniyespor'u ağırlayacak olan Konyaspor, hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti.

Galatasaray’da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam etti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Gençler için eğitmen alınacak

Malatya'daki yurt müdürlüklerinde ve gençlik müdürlüklerinde hizmet verecek gençlerin eğitsel, sosyal, sportif ve kültürel alanda gelişimine katkı sunmak amacıyla dışarıdan başvurular ile ek ders ücreti karşılığında bazı branşlar da eğitmen alımları yapılacak.

GKV'li öğretmenler Fırat'ta kürek çekti

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bu yıl ilk kez öğretmenlerden oluşan Dragon Bot Takımıyla 5. Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali'nde boy gösterdi.

Sanko okulları öğrencisi eskirimde bronz madalya kazandı

SANKO Okulları sporcusu Ece Çetin dağ, U10 kızlar kategorisinde bölge sekizincisi olarak önemli başarıya imza attı.

Galatasaray, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

5'inci Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali'nin yarışmaları sonuçlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve bu yıl 5'incisi düzenlenen Rumkale Su Sporları Festivali'nin yarışma sonuçları belli oldu. Fırat'ın incisi Rumkale'de gerçekleşen festivalde derece alanlar ödüllendirildi.

Hüseyin Eroğlu, Samsunspor ile resmi sözleşmeyi imzaladı

Samsunspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, yeni bir sürece girdiğini ve Samsunspor ile çıktığı bu sürecin sonunun 'şampiyonluk' olduğunu söyledi.

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz: “Taşlar, satırlar, bıçaklar sahaya atıldı”

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, Amed Sportif Faaliyet deplasmanında taşların, satırların ve bıçakların sahaya atıldığını söyledi.

Engin Fırat Kuntz ile devam edilmeli

Kenya Milli Takımı Teknik Direktörü Engin Fırat, hazırlıksız yapılacak teknik direktör değişikliklerinin istikrarı bozacağını ve bu sebeple de A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Stefan Kuntz ile yola devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'UluslararasıRumkale Su Sporları Festivali' programında SANKO Okulları beş derece ile döndü.

Elazığspor'un unvanları gitti

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezona iyi başlayan ES Elazığspor, bu sezonki ilk mağlubiyetini Ağrı 1970 Spor karşısında yaşadı. Elazığ temsilcisi, aynı zamanda bu sezonki ilk golünü de yine Ağrı ekibinden yedi.

Volkan Demirel:

Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel, beyaz bir sayfa açtıklarını ve her zaman sonuç almaya odaklı bir takım olacaklarını söyledi.

Toplam 11134 haber.