Spor

Spor Haberleri

PFDK'dan ES Elazığspor'a para cezası

Nevşehir Belediyespor'la oynanan TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta maçında çıkan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen ES Elazığspor'a toplamda 9 bin 900 lira para cezası verildi.

Ziraat Türkiye Kupası: Kayserispor: 1 - Sivas Belediyespor: 0

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Kayserispor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor ile karşılaştı. Ev sahibi ekip sahadan 1-0'lık sonuçla galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.

PFDK Yeni Malatya spora ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 10.11.2022 tarih ve 22 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 3 - Kırşehir Futbol Kulübü: 1

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Fatih Karagümrük, iç sahada karşılaştığı Kırşehir Futbol Kulübü'nü 3-1'lik skorla mağlup ederek tur atladı.

Ziraat Türkiye Kupası: Denizlispor: 0 - Şanlıurfaspor: 5

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında A. Denizlispor, evinde karşılaştığı Şanlıurfaspor'a 5-0 mağlup oldu.

Diyarbakır'da 60 bin çocuk, spor ve sanat ile buluştu

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi ilçenin 42 mahallesinde hayata geçirdiği 'Mahallede Spor ve Sanat, Yenişehir Spor Akademisi Projeleri' ile 60 bin çocuğa ulaştı.

Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig'de haftasonu oynanacak olan maçların hakemlerini atadı.

Profesyonel futbolculuktan amatör antrenörlüğüne

Malatyalı profesyonel futbolcu Fatih Delikaya, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Malatya Çatyolspor'un antrenörü oldu.

Kayserispor-Konyaspor maçını Kadir Sağlam yönetecek

Yukatel Kayserispor ile Arabam.com Konyaspor arasında oynanacak Süper Lig müsabakasını hakem Kadir Sağlam yönetecek.

ES Elazığspor'a 1 iyi, 1 kötü haber

TFF 3. Lig 1. Grup 11. hafta maçında Belediye Derincespor'la deplasmanda karşılaşacak olan ES Elazığspor'da sakat futbolcuların son durumu netlik kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş: 3 - Serik Belediyespor: 1

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Beşiktaş, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor ile karşılaştı. Ev sahibi ekip sahadan 3-1'lik sonuçla galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 2 - Belediye Kütahyaspor: 0

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında konuk ettiği TFF 3. Lig ekibi Belediye Kütahyaspor'u 2-0 mağlup ederek 5. Tur'a yükselen taraf oldu.

'Battalgazi Spor Kompeksi'nin startı verildi

Depreme dayanıksız olması nedeniyle 2020 yılında yıkılan Battalgazi Öğrenci Yurtlarının yerine Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in gayretleri sonucunda 200 seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Kapalı Spor salonu ve Yarı Olimpik Yüzme havuzunun yer aldığı 'Battalgazi Spor Kompeksi'nin startı verildi.

BAL'da Elazığ derbisi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'un 7. haftasında Fırat Üniversitesi GSK ile Aksaray Gençlikspor, Elazığ derbisinde karşı karşıya gelecek.

ES Elazığspor'a ceza kapıda

ES Elazığspor, Nevşehir Belediyespor ile oynanan TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta maçındaki olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Şehitkamil Belediyespor yenilmezliğini sürdürdü

Gaziantep Süper Amatör Lig'de A grubunda mücadele eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunun 4. haftasını yenilgisiz lider olarak tamamladı. Geride kalan 360 dakikada 10 puan toplayan yeşil-siyahlı ekip, seriyi sürdürerek ilk devreyi kayıpsız tamamlamayı hedefliyor

Çocuklar 'Cumhuriyet Satranç Turnuvasında' kıyasıya mücadele etti

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iş birliğinde 15 yaş altı çocuklara yönelik olarak 'Cumhuriyet Satranç Turnuvası' düzenledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda günün sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmaları sonunda 7 takım adını bir üst tura yazdırdı. Galatasaray, 3. Lig ekibi Ofspor ile karşılaşırken, rakibini 2-1 yenerek adını üst tura yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası: Galatasaray: 2 - Ofspor: 1

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Galatasaray, 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ofspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Toplam 11134 haber.