Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek Ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’da parti olarak destekleyecekleri Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in seçim ofisini ziyaret etti.

Bilal Yıldırım, şehir merkezinde de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberindeki partililerle birlikte Akçadağ ilçesinin Ilıcak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Adaylarından STK Ziyaretleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Malatya’daki Bingöllüler ve Parçikanlılar Derneklerini ziyaret etti.

Kızıldaş, Seçim Çalışmalarını Kırsal Mahallelerde Sürdürdü

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, yerel seçimlere bir aydan daha az bir süre kala, çalışmalarını, Çiftlik, Asar, Tarlacık, Yukarı Sülmenli, Aşağı Sülmenli, Bahçelievler, Gökağaç, Alhasuşağı, Göçeruşağı, Kömürlük, Güngören ve Kuruttaş mahallelerini ziyaret ederek sürdürdü.

Tabaroğulları, Yaşanabilir Hekimhan’ı Herkes Arzuluyor

İstanbul’da yaşayan hemşerileri ile bir araya gelen cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, “Yaşanabilir Hekimhan’ı herkes arzuluyor” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Malatya'da ziyaretlerde bulundu

Babacan, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle konteynerlerde hizmet veren basın mensuplarını ziyaret etti.

Gezer’den Doğanyol Ve Pütürge İlçelerine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkı ile buluştu.

Vatandaştan kaçıyorlar, adaletten kaçıyorlar, ama sandıktan kaçamayacaklar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’yı son 20 yılda çürük binalarla donatanlar, bundan sonra da sağlam bina yapamaz. Eğer bunlara Malatya teslim edilirse, Malatya’nın sağlam kalan taraflarını da enkaza çevirirler. Vatandaştan kaçıyorlar, adaletten kaçıyorlar, hesap vermekten kaçıyorlar, ama sandıktan kaçamayacaklar.” dedi.

Taşkın, Depremin Yaralarını Sararken Rutin Hizmetleri Aksatmayacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu Malatya’da yaraların sarılacağını belirterek, devlet millet ele eskisinden daha güzel bir Malatya, Battalgazi inşa edeceklerini kaydetti.

Geçit Yeşilyurt’umuzu Yeniden İhya Ve İnşa Edeceğiz

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Gedik Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

YRP’li Geçen 6 Şubat depreminde Malatya’mızda olmayan AKP Adayı bizi eleştiremez

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, "Battalgazi de gençler kararlı vatandaşlarımız kararlı 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi tarih yazacak

DEVA Partisinden Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer'e Destek Açıklaması

DEVA Partisi Malatya İl Başkan Sinan Akıncı yayınladığı basın açıklamasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr: Gezer'e destek vereceklerini belirterek ilçe adaylarını da tanıttı.

İyi Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya il Başkanlığı bugün Mövenpick Otel’de düzenlenen törende Malatya Belediye Başkan Adaylarını tanıtarak ve Seçim Beyannamesini açıkladı.

Pütürge Merkezi'in Sınırları Büyüyor

31 Mart 2024'te yapılacak olan Yerel seçimlerinde, Ak Parti'nin Pütürge Belediye Başkanı Adayı olan ve mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün döneminden beri hızla gelişen Pütürge'nin merkez sınırları, Taşbaşı bölgesinin üst taraflarında yapılan 208 Konut, 105 Ahırlı Köy Evi, Hatip, Ağalar Köylü Mahallelerinde ki Kentsel Dönüşüm ile genişlerken, şimdide Yazıbağ mevkiinde, 514 konut, 4 ticarethane, 1 cami'nin yapımı ile İlçe Merkezi'nin sınırları dahada genişliyor.

Prof. Dr: Gezer: Malatya’yı 5 Yıl İçinde En Fazla Gelişen Bir Şehir Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsıza Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Teknokent Konteyner Kenti ziyaret ederek burada barınan depremzede ailelerle görüştü. Konteynerde yaşam zorluklarına değinen Gezer, göreve geldiklerinde biran önce konut seferberliği başlatarak herkesin kalıcı konutlarına erişmesi adına çalışacaklarını söyledi.

Taşkın:Önceliğimiz Depremin Yaralarını Sarmak Olacak

Battalgazi’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, önceliklerinin depremin izlerini silmek olduğunu belirterek 20 bin kalıcı konut için çalışmaların hızla sürdüğünü, bir yıl içerisinde konteynerlerde hiçbir vatandaşın kalmayacağını söyledi.

Yüzbinlerce Malatyalı Şehirdeki Bir Avuç Grubun Mutluluğu İçin Perişan Edildi

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Ahlak yoksa yerle bir olan şehirler vardır. Malatya’da son 20 yılda binaların denetimi ve imar planları rant odaklı yapılmıştır.

Başkan Gök Bağımlılıklara Karşı Bilinçli Ve Tedbirli Olunmalıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Yeşilay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

MHP’li Tabaroğulları, 31 Mart Hekimhan İçin Yeni Bir Başlangıç Olacak

Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, 31 mart günü gerçekleşecek yerel seçimlerin Hekimhan açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak,” 31 Mart Hekimhan için yeni bir başlangıç olacak. Hekimhan büyümek ve gelişmek için tercihini yapacak” dedi.

Toplam 8545 haber.