Malatya

Malatya Haberleri

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle öğrencilere sosyal faaliyet

Malatya'da, Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü nedeniyle öğrencilere hayvanat bahçesi gezisi düzenlenip, tiyatro seyrettirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 96. yıl dönümü

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kuruluş felsefesinin verdiği güç ve ilham, ülkemizin 2023, 2050 ve 2071 hedeflerine ulaşmasını sağlayacaktır' dedi.

Tosun Paşa filmindeki yeşil vadi sahnesi gerçek oldu

Malatya-Adıyaman il sınırında bulunan yayla, 2 ili karşı karşıya getirdi. Malatyalılar, yaylanın kendilerine ait olduğunu belirten bir grup, yaylaya yol açmaya başladı. Adıyamanlı başka bir grubun saldırısına uğrayan Malatyalılar, eylem yaparak, yetkililerden yardım istedi.

Kızılay'dan Emanet Çarşısına kıyafet yardımı

Türk Kızılayı tarafından, Emanet Çarşısına kıyafet yardımı yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 96. yıl dönümü

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 'Turgut Özal Üniversitesi, Cumhuriyetin kuruluş ideallerini sahiplenecek nesilleri yetiştirme çabası içinde olacaktır' ifadelerini kullandı.

Yaylacılara kar uyarısı

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, hayvanları ile yaylalarda bulunan hayvan yetiştiricilerine kar bastırmadan evlerine dönmesi için çağrıda bulundu.

MHP'li Avşar'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda 'Kanla, canla kurulan ve Cumhuriyet ile taçlandırılan bu ülkeye yapılabilecek en büyük hizmet, çok çalışmak ve yeni eserler kazandırmaktır' dedi.

Malatya'da Psikoloji ve Gelişim Zirvesi düzenlendi

Malatya'da düzenlenen Psikoloji ve Gelişim Zirvesine dalında uzman bir çok ünlü isim katıldı.

Gazeteci Sercan Erduran'un mutlu günü

Malatya'da Gazeteci Sercan Erduran hayatını Tuğçe Güneri ile birleştirdi. Genç çiftin nikah töreni ise siyaset ve medya dünyasını bir araya getirdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci:

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde daha çok büyüyeceklerini ve üreteceklerini belirterek 'Allah'ın izniyle 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz' dedi.

Çınar, çalışmaları yerinde inceledi

Yeşilyurt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mehmet Çınar, 'İlçe genelinde gerçekleşen hizmetlerimiz sayesinde mahallelerimiz çağdaş ve modern görünüme kavuşuyor. Bugünden yaptığımız hizmetlerin geleceğe dönük olmasına, kalıcı ve nitelik seviyesinin yüksek olmasına ayrı bir önem veriyoruz' dedi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Gündemi Değerlendirdi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Gündemi Değerlendirdi

Başkan Gürkan, Çamlıca Okullarını ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, özel Çamlıca Okullarının yeni kampüsünü ziyaret etti.

Arapgir üzümünün fiyatı cep yakıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yetiştirilen siyah üzümün fiyatının yüksek olması nedeniyle adeta cep yaktığı bildirildi.

Malatya'da esnaf ve ticaret erbabının sorunları masaya yatırıldı

Malatya'da esnaf ve ticaret erbabı ile bir araya gelen Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz ve çözüm bulacağız dedi.

Öğrencilerin 29 Ekim provasına Kaymakam Büyüknalçacı'dan tam not

Öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama prova çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı, öğrencilere tam not verdi.

Ak Parti divan toplantısını yaptı

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştirdi. Gündem ise 'Barış Pınar Harekatı' ve 2020 teşkilat seçimleri vardı.

İlk kez sinemaya gittiler

Malatya Battalgazi Belediyesince çocuklara sinemayı sevdirmek amacıyla hiç sinemaya gitmemiş çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi.

'Bir Şehit Bin Şahit' program düzenlendi

Malatya'da, 'Bir Şehit Bin Şahit' konulu bir program düzenlendi.