Malatya

Malatya Haberleri

'Yaşama Yol Ver' projesi

Ambulansların sokak ve caddelerde daha rahat seyretmeleri için 'Yaşama Yol Ver' projesi başlatıldı.

Engellilerin gösterisi ilgi gördü

Malatya'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlik, yoğun ilgi gördü.

Darende'de mevsimin ilk karı yağdı

Malatya'yı etkisi altına alan kar yağışı Darende ilçesinde de etkili olmaya başladı.

Malatya şehir merkezine mevsimin ilk karı yağdı

Malatya kent merkezine mevsimin ilk karı düştü. Hava sıcaklığının 3 derece ölçüldüğü şehir merkezinde sabah saatlerinde karla karışık olarak başlayan yağış, daha sonra kar halinde devam etti.

Belediyesi çalışmayınca, iş vatandaşa düştü

Malatya'nın Darende ilçesinde yolları köstebek yuvasına dönen köylüler, Darende Belediyesi'nden hizmet alamayınca çareyi kendileri yollarını yapmakla buldu.

Milletvekili Fendoğlu, Malatya'nın taleplerini dile getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya'nın sorun ve taleplerini dile getirip, çözülmesini istedi.

Hastanede engelli personeller ile kutlama

Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde engelli personeller ile bir araya gelindi ve pasta kesimi gerçekleştirildi.

Milletvekili Kahtalı'dan muhtarlara ziyaret

AK Parti Malatya milletvekili Hakan Kahtalı, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Meclisi toplandı

Malatya Battalgazi Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Öğrencilere çorba ikramı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine İkram Çeşmesinden çorba ikramı yapılmaya devam ediliyor.

Engelliler için öğrenciler program düzenledi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Malatya Battalgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir program düzenlendi.

Su sayaçlarında don uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bu günlerde su boruları ve sayaçların dondan etkilenebileceği belirterek, önlem almaları için vatandaşlar uyardı.

Mavi kapaklar tekerlekli sandalyelere dönüştü

Malatya İnönü Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesi'nden toplanan mavi su şişesi kapakları tekerlekli sandalyeye dönüştü. 'Her Kapak Bir Umut' ismini alan sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplam 7 kişiye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Engelli şahıs ana haber bültenini sundu

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, Ortopedik engelli olan Ramazan Cuğlan'ın özel sunduğu ana haber bülteninin tamamı işitme engelliler için de işaret dili ile tercüme edildi.

Çınar, milletvekili Tüfenkçi'yi doğal ürünler pazarı-emanet çarşısında ağırladı

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi'yi Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında ağırlayarak, sosyal belediyecilik alanında gerçekleşen faaliyetler ve yeni dönem projelerinin amaç ve hedefleri üzerine bilgilendirmede bulundu.

Emniyet kış lastiği denetimine başladı

Malatya Emniyet Müdürlüğü, ticari araçların sürücülerini kış lastiği konusunda uyararak, bu konuda denetimlerin başlatıldığını bildirdi.

İ.Ü'den 'Sanayicimizin 100 sorununa, akademik 100 çözüm' projesi

Malatya İnönü üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, 'Üniversite olarak 'Sanayicimizin 100 Sorununa 100 Akademik Çözüm' adlı projeyi hayata geçirdiklerini bildirdi.

Arguvan'da kış lastiği denetimi

Malatya'nın Arguvan ilçesinde trafik ekipleri, kış Lastiği uygulamasında sürücülere 'Doğru Mevsim Doğru Lastik' broşürü dağıttı.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca basın mensuplarıyla bir araya geldi

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.