Asayiş

Asayiş Haberleri

Kendisini ‘Banka çalışanı’ olarak tanıtan dolandırıcı tutuklandı

Antalya'nın Kaş ilçesinde Jandarma ekipleri, devriye gezdiği esnada 'kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka sigorta kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkili olduğu söylemesi suretiyle dolandırıcılık suçundan' arama kaydı olan bir şahsı yakaladı. Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kıbrıs Gazisi korona virüse yenik düştü

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Ömer Yavuz, yaklaşık 15 gündür korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gazi Yavuz'un cenazesi Yeni Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Sancaktepe TEM’de sac yüklü tır devrildi, otoyol trafiğe kapandı

Sancaktepe TEM otoyolunda dorsesi sac ve metal yüklü tır seyir halindeyken devrildi. Sac ve metallerin yola saçılmasıyla yoldaki trafik akışı durdu. Yan yatan tır sürücüsü yaralı halde kurtarılarak sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikameti trafiğe kapandı. Yan yatan tır ve yola saçılan sac ve metal parçaları havadan görüntülendi.

1703 gram uyuşturucu ele geçirildi

DÜZCE (İHA) – Düzce'de polis ekipleri tarafından durdurulan araçta ve şahısların üzerinde 1 kilo 703 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi tutuklandı.

Freni tutmayan okul servisi tarlaya girdi: 5 öğrenci yaralı

Samsun'da freni tutmayan okul servisinin yoldan çıkarak tarlaya girmesi sonucu 5 öğrenci yaralanarak hastanelik oldu.

Akçadağ'da heyecanlandıran keşif

Malatya'da doğa fotoğrafçısı Alişan Hayırlı ve beraberindeki doğa sever arkadaşları, yaptığı son gezide 2 ayrı karstik mağara buldu.

Besni'de iş yerlerinden hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde iki farklı iş yerine girerek hırsızlık yapan şahıs yakalandı.

İki kuzen düştükleri su kuyusunda hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde su dolu çukura düşen iki kuzen doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

6 çocuk babasının ölümüyle sonuçlanan feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu 6 çocuk babası Hasan Öztürk'ün hayatını kaybettiği feci kaza anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde, otomobilin çarptığı Hasan Öztürk'ün havada 3-4 takla attıktan sonra savrularak yere düşme anı yer alıyor.

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman'da, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kayıp gurbetçi kadının kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Almanya'da kocası ve 4 çocuğu ile yaşayan ve 9 gündür kayıp olan Elif Uzunoğlan'ın kocası tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Karısını öldürdüğünü itiraf eden ve aldatıldığını öne süre zanlı gözaltına alındı.

Ekmek çalmak isteyen şüpheliyi mahalle sakini kovaladı

Gaziantep'te bir marketin kapısına asılan ekmek poşetine göz koyan şüphelinin hırsızlık girişimi güvenlik kamerasına yansıdı. Etrafı kolaçan ettikten sonra poşeti alan şüphelinin mahalle sakini tarafından kovalandığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Gaziantep'te 60 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu 60 düzensiz göçmen ile göçmen taşıdığı tespit edilen 6 organizatör yakalandı. Organizatörlerden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman'da, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da 'huzur uygulaması'

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yaya ve motorize olarak yapılan 'Huzur Uygulamaları' neticesinde 3 adet ruhsatsız tabanca ve haklarında arama kararı bulunan 6 şahıs yakalandı.

Kuzeni tarafından bıçaklanan şahıs öldü

Elazığ'da tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Malatya'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

'Evi yakacağım' diyerek kendini odaya kilitleyen genç polisi alarma geçirdi

Malatya'da girdiği bunalım sonucu yakmakla tehdit ettiği evin odasına kendini kilitleyen 31 yaşındaki genç, polis ekiplerine 3 saat direndi. Oda kapısının kırılarak bulunduğu yerden çıkarılan genç, gözaltına alındı.

Hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam hastanede hayatını kaybetti

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hafif ticari aracın çarpması neticesinde yaralanan 79 yaşındaki şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Toplam 28664 haber.