Asayiş

Asayiş Haberleri

Hafif ticari aracın üzerinde taşınan kanepe görenleri şaşırttı

Samsun'un Terme ilçesinde üzerinde kanepe ile trafikte seyir halinde olan hafif ticari araç görenleri şaşırttı.

Ankara'da kaybolan şahıs Adıyaman'da aranıyor

Ankara'da 3 gün önce kaybolan Gökhan Pınarcı'nın (33) Adıyaman'a otobüs bileti aldığı ve Adıyaman'da olduğu tahmin ediliyor.

Eşekleri traktörün arkasına bağlayıp sürüklemişti, o sürücü bulundu ceza kesildi

Elazığ'da traktörün arkasına bağladığı 2 eşeği yolda sürükleyen sürücü, jandarma ve polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yakalandı. Sürücüye para cezası kesilirken hakkında da adli tahkikat başlatıldı. Eşeklerden biri sahibine teslim edilirken, sahipsiz eşeğin ise bulunamadığı öğrenildi.

Anız yangınında motosiklet küle döndü

Adıyaman'da tarlada yanan anızın ortasında bulunan motosiklet yanarak küle döndü.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Boğulan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Mersin'de 2 arkadaşıyla denize girdikten sonra boğulan ve kaybolan 19 yaşındaki Süleyman Mahmut Veli'nin 5 gün aradan sonra cansız bedenine ulaşıldı. Büyük bir kayanın altında sıkışan Veli'yi çıkarmak için vinç yardımıyla çalışma başlatıldı.

Malatya'da 13 kilo 600 gram esrar ele geçirildi

Malatya'da şüphe üzerine durdurulan bir kamyonda yapılan aramada 13 kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Isparta’da trafik kazası: 2 ölü

Isparta'da otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Çorap içinde uyuşturucu madde saklayan 2 şüpheli yakalandı

Eskişehir'de torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik operasyonlarda 2 şüpheli yakalanırken, çorap içine saklanmış 1 kilo 500 gramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tekirdağ’da otomobil sürücüsünün yaralandığı kaza kamerada

Tekirdağ'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı.

Marketten kasa kasa ekmek çalındı

Gaziantep'te bir şahıs, sabah erken saatlerde bir marketin önüne bırakılan 4 kasa ekmeği çaldı. Şüpheli şahsın 4 kasa ekmeği bisikletle çalma anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, yaşanan olaya isyan eden market sahibi Mustafa Meşe, Bu şahıs yüzünden bütün insanlar aç kaldı, ekmek alamadı dedi.

Etiler’de canice öldürülen genç, son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Etiler'de sırtına isabet eden 4 kurşunla öldürülen Burak Arat, Şişli Kuştepe Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Suç makinesi yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; 6 farklı suçtan toplam 43 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs saklandığı yerde yakalandı.

MİT, Asos’ta 2 PKK/KCK mensubunu etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın Asos bölgesinde gerçekleştirdiği özel operasyonda Murat Karayılan'ın başında olduğu PKK'nın silahlı kanadı Halk Savunma Merkezi'ne bağlı olarak faaliyet yürüten iki PKK/KCK mensubunu etkisiz hale getirdi.

Yozgat’ta eski eşi tarafından bıçaklanarak yaralanan anne, çocuğunun velayetini istiyor

Yozgat'ta cami avlusunda tartıştığı eski eşi tarafından çocuğunun gözü önünde 3 yerinden bıçaklanarak yaralanan Elif Beyzanur Muş, çocuğunun velayetini almak için mahkemeye başvurdu.

Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Gaziantep'te, 37 ekipten oluşan 88 personelin katılımı, özel harekat, dedektör köpek ve dron destekli narkotik operasyonu yapıldı. Belirlenen 11 adrese yönelik operasyonda 43 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, 20 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastanede öldü

Erzincan'da otomobille çarpıştıktan sonra yaklaşık 200 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bıçakla iş yerine girdi, 5 bin doları ve telefonu gasp etti

Fatih'teki bir iş yerine bıçakla giren yabancı uyruklu şahıs yaklaşık 5 bin dolar ve telefonu gasp ettikten sonra bıçağı iş yerindeki kadının üzerine fırlatarak kaçtı. Yaşanan o anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Bursa’da husumetli ailelerin meydan muharebesi

Bursa'da daha önceden aralarında husumet bulunan 2 aile sokak ortasında taş, sopa ve bıçaklarla birbirlerine girdi. Kavga anı ise cep telefon kamerasına saniye saniye yansıdı.

Toplam 28662 haber.