Asayiş

Asayiş Haberleri

Bilgilendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldiler

Şahinbey Belediyesi'nin Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına projesi ile ecdat topraklarını ziyaret edecek öğrencilerin, bilgilendirme toplantısının misafiri Gaziantep Valisi Davut Gül oldu.

Şehitkamil'den dar gelirli ailelere kışlık giyim yardımı

Şehitkamil Belediyesi, yardıma muhtaç binlerce dar gelirli aile ve çocuklarına kışlık kıyafet yardımında bulundu. Araçlarla evlerinden alınan aileler ve çocukları, kışlık kıyafet ve ayakkabı aldıktan sonra evlerine bırakıldı.

Arapgir'de yaya geçitlerinde farkındalık çalışması

İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla Türkiye genelinde eş zamanlı 'Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu' sloganıyla kampanya, Malatya'nın Arapgir ilçesinde de gerçekleştirildi.

Çaldığı otomobille geziyordu, kovalamacanın ardından yakayı ele verdi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde otomobil çalan şüpheli, jandarma ekiplerinin kovalamacası neticesinde yakalandı.

Şüphe üzerine durdurulan minibüste 12 kilo esrar ele geçirildi

Osmaniye'de şüphe üzerine durdurulan minibüste yapılan aramada 20 paket halinde kapıya zulalanmış 12 kilo 350 gram toz esrar ele geçirildi.

Arazi kavgasında hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi

Bartın'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada hayatlarını kaybeden Fatma Akçora ve Musa Akçora toprağa verildi.

Ergani'de sağlık çalışanlarından çocuklara hediye

Diyarbakır'da Ergani Devlet Hastanesinde Sağlık Bakımı Hizmetleri öncülüğünde öğrencilere sağlık taraması yapıldıktan sonra hediyeler verildi.

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 7 tutuklama

Malatya'da polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Okuldan dönen çocuk, aracın altında kalarak hayatını kaybetti

Gaziantep'te okuldan eve dönerken evinin sokağında hızla gelen otomobilin altında kalan yabancı uyruklu çocuk hayatını kaybetti.

Malatya'da yaya geçitleri kırmızıya boyandı

İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan, 'Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu' kampanyası çerçevesinde Malatya'da yaya geçidi kırmızıya boyandı.

Eniştesi tarafından bıçaklanan adam hayatını kaybetti

Gaziantep'te tartıştığı eniştesi tarafından bıçaklanan Müslüm Kurt hayatını kaybetti.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katili intihar etti, baba emin olmak için Diyarbakır'a geldi

Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu katili Mustafa Murat Ayhan, tutuklu bulunduğu Diyarbakır 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevinde intihar etti. Baba Mustafa Haytaoğlu, emin olmak için kente gelerek savcıdan bilgi aldı.

Kamyonet ile otobüs çarpıştı: 2 yaralı

Malatya'da kamyonet ile otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Malatya'da polislerden 'El Ele Güvenli Geleceğe' projesi

Malatya'da polisler üniversiteye kayıt yapan öğrencilere, terörle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla bilgilendirme yaparak broşür dağıttı.

Hastanede akrep paniği

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi koridorunda görülen akrep paniğe neden oldu.

Kamyonet arkasında tehlikeli yolculuk

Adıyaman'da seyir halindeki bir kamyonetin arkasına asılarak yolculuk yapan 2 kişinin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

MTSO seçimlerinde olağanüstü anlam alınacak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimi için polis olağanüstü önlem alacak. Vali Hulusi Şahin, seçimin güvenli bir ortamda yapılması ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması için emniyet birimlerince gerekli önem ve hassasiyetin gösterilmesi talimatını verdi.

Üniversiteli Azra'nın katili cezaevinde intihar etti

Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürüp cesedini 13 parçaya ayırdığı suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Mustafa Murat Ayhan, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti.

Terör mağduru aileler evlatlarını bin 123 gündür HDP'den istiyor

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 123'üncü gününde kararlılıkla devam ediyor. Evlat nöbetindeki baba Yusuf Erdinç, Seni devlettin için okuttum, Amerika için okutturmadım. Sen ise katillerin kıyafetlerini giymişsin kuru ekmek buramıyorsun, bırak gel dedi.

Toplam 28662 haber.