Asayiş

Asayiş Haberleri

İnşaattan düşen işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinde çalıştığı binanın inşaatından düşen işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

kapı dilini düşürüp hırsızlık yapan 6 kişi yakalandı

Tunceli'de kapı dilini düşürüp hırsızlık yaptıktan sonra Osmaniye'ye kaçan 6 kişi, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Elazığ'da transit yan yattı: 4 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği transit yan yattı. Kazada 4 kişi yaralandı.

trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın'ın Çine ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

cinayetin zanlısı tutuklandı

İzmir'in Kiraz ilçesinde alkollü olduğu için eve alınmamasına kızan, daha sonra da eve ateş ederken yanlışlıkla arkadaşını öldüren zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kesinleşmiş cezası bulunan FETÖ/PDY firarisi yakalandı

Gaziantep'te FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve düzenlenen operasyonda yakalanan şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Kuyumcudan çaldığı altın ve paralarla yakalandı

Hatay'ın Payas ilçesinde kuyumcu dükkanından altın ve para çalan şüpheli yakalandı.

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Bolu'da, odun yüklü traktörün devrilmesi sonucu altında kalan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Oyuncak içerisinde uyuşturucu saklayan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüsle kente çocuk oyuncağı içerisinde uyuşturucu madde sokmak isterken yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evlat hasretiyle kansere yakalanan baba hayatını kaybetti, evlat nöbeti çadırındakiler yasa boğuldu

Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan evlatları için HDP İl Başkanlığı binası önünde evlatlarına kavuşmak amacıyla eylem yapan aileler arasında yer alan baba Ekrem Artık (55), 7 yıldır kavuşamadığı evladının hasretinden yakalandığı kansere yenik düştü. Haberi alan çadırdaki aileler, yasa boğuldu.

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

FSM Köprüsü’nde İETT otobüsü, motosikletliye rüzgara karşı siper oldu

Şiddetli rüzgar nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ilerlemekte zorlanan motosiklet sürücüsüne İETT otobüsü siper oldu. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Maden şehidi Ayvaz son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden 40 madenciden 33 yaşındaki Selçuk Ayvaz'ın cenazesi toprağa verildi. Cenazeye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Elazığ'da bir günde 3 kadın öldürüldü

Elazığ'da son bir gün içerisinde bir kadın işkence edilip, diğer kadın kocasının silahla başına ateş etmesi, başka bir kadın ise kardeşinin bıçaklaması sonucu öldürüldü.

Kimi arabanın üzerine çıktı, kimi levyeyle ayırmaya çalıştı

Aksaray'da otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü hurdaya dönen araçta sıkışırken, olay yerine gelen vatandaş ve diğer sürücülerin tedbirsiz ve bilinçsiz kurtarma çalışması herkesi korkuttu. Yoldan geçen araçlardan levye isteyen vatandaşların kimisi araç üzerine çıktı, kimisi de levyeyle sıkışan sürücüyü bilinçsizce kurtarmaya çalıştı.

Evlat nöbetindeki baba oğluna kavuşamadan kansere yenik düştü

Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan evlatlarına kavuşmak için HDP İl Başkanlığı binası önünde eylem yapan aileler arasında yer alan Ekrem Artık (55), 7 yıldır hasretini çektiği evladına kavuşamadan kansere yenik düştü.

Malatya'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan araç karşı şeride geçerek otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Oyuncak içerisinde uyuşturucu saklamışlar

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüsle kente çocuk oyuncağı içerisinde uyuşturucu madde sokmak isteyen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da trafo yüklü tır yan yattı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği trafo yüklü tır yan yattı. Kaza nedeniyle araç trafiğinde aksama meydana geldi.

Toplam 28562 haber.