Gençlik Kolları Genel Başkanlığına İş Adamı turkan atandi

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Genç İşadamı Sn. İbrahim Türkan Atandı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Genç İşadamı Sn. İbrahim Türkan Atandı. 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Yenilenmek ve Kadrosunu Güçlendirmek Adına Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Yeni Atama Yaptı. Atama Genel Merkez Binasında Gerçekleşti.

Yetki Belgesini Genel Başkan Bilal Uludağ'ın Elinden Alan Türkan Beni Bu Göreve Layık Gören Başta Genel Başkanımız Sn. Bilal Uludağ'a ve Genel Merkez Yönetim Kuruluna Saygılarımı Sunuyorum Dedi. Türkan Sözlerine Şöyle Devam Etti. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gerek Yapılanması Açısından Gerekse Milli ve Manevi Değerleri Açısından Çok Büyük Bir Teşkilat Bu Teşkilatın Bir Parçası Olmak Ayrı Bir Gurur ve Onurdur, Bu Teşkilatta Görev Almak İse Ayrı Bir Onurdur. 

Teşkilatımızı Dahada İleriye Taşımak Asli Görevimizdir. Gençlik Kolları Olarak Genel Başkanımızın Direktifleri Doğrultusunda Teşkilatımızın Her Organı İle Uyum İçerinde Çalışarak Gönülleri Kazanmaya Devam Edeceğiz. Tekrardan Herkese Saygılarımı Sunarak Rabbim Yolumuzu Açık Eylesin Dedi.

Genel Başkan Bilal Uuludağ İse Kadromuzu Yenileyerek Vizyonumza ve Misyonumuza Bağlı Olarak Yolumuza Dahada Güçlü Devam Ediyoruz. Sn. TÜRKAN Gücümüze Güç Katacaktır. Devletimiz Fetö ve Fetönun Kırıntıları İle Her Yönüyle Mücadele Ederken Bizlerde Bu Zihniyetin Toplumda Yapılanmasına Müsade Etmeyeceğiz. Bu Zihniyete Nefes Dahi Aldırmayacağız. Başkanımıza Hayırlı Olması Temennisinde Bulunurken Rabbim Bizlere Hak Yolundan Ayrılmadan Vatanımıza ve Milletimize Hayırlı Hizmetler Yapmayı Nasip Eylesin İnşallah Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN