Gazeteciler Gününden Malatya'nın Başkanı Gürkan'dan basın kompleksi müjdesi

Gazeteciler Gününden Malatya'nın Başkanı Gürkan'dan basın kompleksi müjdesi

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 Malatya’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde, Nikah Sarayında gerçekleşen akşam buluşmasında müjde geldi.

Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan “Gazeteci arkadaşlarım müsterih olsunlar. Basın kompleksini yapacağız.” Buluşmaya damga vurdu ve alkış aldı.

Malatya’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yapılan konuşmalar da vardı. Gece müzik eşliğinde devam etti. 3 belediye başkanı gazetecilerle tek tek ilgilendi. Geceye ayrıva AK Parti il başkanı İhsan Koca, Battalgazi ilçe başkanı Basri Kahveci, belediyelerin üst düzey yöneticileri de katıldı.

MGCBAŞKANI VAHAP GÜNER…:
“Malatya’da anlamlı günde Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi belediyelerimizin bizleri bir araya getirmesini takdirle karşılıyorum.
Başkanımız Gürkan’dan da Basın Kompleksini bekliyoruz.”

MEHMET ÇINAR…:
Halkımızın doğru ve tarafsız haber alması için her şartta mesleğinden taviz vermeden çalışmalarını sürdüren Malatya'mızın çok kıymetli Gazetecileri ile bir araya geldik. Ben bu özel günde hepsinin 10 OcakÇalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

OSMAN GÜDER…:
“Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyemizin ortaklaşa organize ettiği programda şehrimizde görev yapan basın mensuplarımızla bir araya geldik. Bu vesile ile bir kez daha tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum.”

SELAHATTİN GÜRKAN…:
“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye'lerimizle beraber düzenlediğimiz programda bizlerle birlikte olan, bu birlik ve beraberlik fotoğrafında yer alan bütün basın mensuplarına teşekkürlerimle.”
GÜRKAN O MÜJDEYİ VERDİ…
Malatya Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi belediyesinin ev sahipliğinde, gazetecilerin buluşmasında daha sonra Başkan Gürkan, Basın kompleksi müjdesini verdi.
Gürkan’ın müjdesi alkış aldı.

Kaynak:malatya olay

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN