Fendoğlu, Milletimiz terör örgütleriyle demlenenlere gereken dersi verecektir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, '31 Mart sadece bir yerel seçim değildir. Milletimiz terör örgütlerine bel bağlayanlara, terör örgütleriyle demlenenlere gereken dersi verecektir.' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “31 Mart sadece bir yerel seçim değildir. Milletimiz; terör örgütlerine bel bağlayanlara, terör örgütleriyle demlenenlere gereken dersi verecektir.” dedi.

Seçim çalışmalarını Kuluncak ve Hekimhan’da sürdüren MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakı’nın MHP Kuluncak Belediye Başkanı ve Adayı Erhan Cengiz tarafından halı sahada verilen ve kalabalık bir topluluğun katıldığı iftar programına katıldı.
Kuluncak ilçesinde Şehit Beytullah Tercan'ın annesi Yeter Tercan’ı evinde ziyaret eden Fenedoğlu, Kuluncak ilçesinde Aşağıselimli, İlisuluk, Kızılhisar, Kecik Mezrasında vatandaşları ziyaret etti.
Fendoğlu, Hekimhan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde de vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmalarını sürdürdü.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “31 Mart günü sandık başlarında bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, tek yürek, tek bilek, tek nefes halinde Türk milletinin gücünü dosta da düşmana da göstereceğiz. Türkiye’nin yaşamış olduğu kötü ve karanlık günlerin tekrar etmemesi için 31 Mart seçimi çok önemlidir. Sürekli söyledik, yine tekrarlıyoruz, 31 Mart sadece bir yerel seçim değildir. Milletimiz; terör örgütlerine bel bağlayanlara, terör örgütleriyle demlenenlere gereken dersi verecektir. Milletimiz; 31 Mart günü sandık başında Türkiye düşmanlarına ve terör örgütlerine karşı milli bir kenetlenme ruhuyla karşı duracak, dağdan temizlediğimiz terörist ve bölücülerin belediyelere doluşmasına göz yummayacaktır.” dedi.

Fendoğlu, “Ülkücüler, millet ve vatana hizmet yolunda 55 yıllık kutlu mücadelenin çizgisinden çıkmadan, bilgi liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefler doğrultusunda seçimde gereğini yapacaktır.” ifadesini de kaydetti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkeye ve Malatya’ya hayırlara vesile olmasını dileyen Fendoğlu, “Malatyalı hemşehrilerimizi mutlaka sandık başına gitmeye ve oyunu kullanmaya davet ediyorum. MHP ve Cumhur İttifakı olarak, seçimlerden zaferle çıkacağız. Seçim sonuçları şimdiden ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun.”  İfadelerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN