Dikey Yapı Sitelerinin Vazgeçilmez Adresi Nd Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri

Nd Danışmanlık ' Sitelerde Fazla Hizmet Yerine Kaliteli Hizmet Sunmak Ve Güven Tesişs Etmenin Adresidir '

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Dünyada değişen koşullar sonucunda, kentlerde nüfus artmakta, teknolojik gelişmeler yaşanmakta ve buna bağlı olarak kentsel alanlar yoğun göç almakta ve yapılanmalarda buna göre şekillenmektedir. Değişen şartlar ve ihtiyaçlarla birlikte site yönetiminde ekibiyle ve kurumsal yapısıyla ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri sektöre getirdiği kalite ve teknik ekibiyle herkesin gözdesi olmaya devam ediyor.

Çağdaş yaşam kültürüne yeni bir anlayış getiren dikey yapılar ve toplu yaşam kurallarını Profesyonel Danışmanlık ve seçkin personelleriyle hem dikey yapıların oluşturduğu ihtiyacı, hem toplu yaşamın yönetilmesi zaruretini doğurduğundan dolayı ihtiyaçlara cevap veren ND Danışmanlık kalitede tartışmasız liderliğini sürdürüyor.
Profesyonel site yönetimi ve endüstriyel dağcılık hizmeti verdiğimiz yerlerde site sakinlerinin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayıp, kısa uygun ve doğru çözümler üretmek için varız Diyen Nimetullah Demir “ND danışmanlık vizyon olarak daha fazla hizmet yerine daha kaliteli hizmet sunmak ve güven tesis etmektir ” Dedi.
Nimetullah Demir “ ND danışmanlık tesis yönetim hizmetleri Ltd. Şti. yi kurmaya karar verirken.  Günümüzde kentsel yaşamın vazgeçilmezleri arasına giren site yaşamı,  toplu yapılarda yeni kültürün ortaya çıkmasına neden olmuştur. Özellikle büyük projelerde binlerce insan bir arada yaşamak zorundadır ve kalabalık yaşam tarzı iyi bir yönetimle sorunsuz ve yaşanılabilir hale getirilir.
Sektördeki bu ihtiyacı gördüğümüz için 2009 yılında glas tech endüstriyel dağcılık ve temizlik hizmetlerini kurarak özellikle dikey projelerin temizlik, bakım ve cephe işlerinde endüstriyel dağcılık ekibiyle hizmet vermeye başladık.  Özellikle yapıların yüksekliği göz önüne alındığında endüstriyel dağcılık hizmeti hem zaman hem de mali açıdan büyük tasarruf sağlamaktadır. “
Uzun yıllar bu alanda hizmet verdiğini söyleyen Nimetullah Demir “ toplu yapı site yönetim hizmetlerinde uzman ekiplerimizle yaptığımız incelemelerde açıklar olduğunu tespit ettik. Site sakinlerinin profesyonel site yönetim hizmetlerinden beklentisi her geçen gün nitelik ve incelik yönünden aranmaktadır.
Artık daha fazla hizmet değil, daha kaliteli hizmet talep etmektedir. Bunun bilincinde olan ND danışmanlık toplu site yöneticiliğini bünyesinde topladığı profesyonel ekiplerle en kaliteli şekilde hizmet vermektedir.  Öncelikle kurulumunu yaptığı toplu sitelerde, kat mülkiyeti hukuku, medeni hukuk, borçlar hukuku ve yönetim planı çerçevesinde hizmete başlayıp, her bir site sakininin sorun ve problemlerine çözüm üretmektedir.
ND danışmanlık bünyesinde bulunan güvenlik, temizlik, hukuk, teknik, peyzaj ve yönetim birimlerince dışardan ek hizmet almasına gerek kalmadan bütün hizmetleri verebilmektedir. Ayrıca Türkiye’de diğer bir örneği olmayan endüstriyel dağcı ekibiyle benzer firmalara nazaran farklılık sağlanmaktadır “ dedi.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN