Çalık, Kayısı Çekirdeği Kahvesinin 44 Yıl Hatırı Var

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kayısı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Selim APOHAN

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kayısı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’ni ziyaret etti.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada, “Gençlerimiz bir araya gelerek hem Malatya’yı hem de Malatya’mızın markası kayısıyı bir araya getirerek bir kooperatif kurdular. Muhteşem ve güzel ürünler var. Bu ürünler içerisinde kayısı çekirdeği kahvesi çok önemli. Türk kahvesinin 40 yıl, Malatya kayısı çekirdeği kahvesinin 44 yıl hatırı var. Kayısı çekirdeği kahvesini herkesin kullanmasını tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren S.S Malatya Kayısı Üretim ve Pazarlama kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Özal Şener, Biz gençleri her platformda destekleyen ve Kooperatifimizi ziyaret eden Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık kooperatifimize duydukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.

Yönetim Kurulu Başkanı Şener; Dünya kuru Kayısı üretiminin %85ini karşılayan ilimizde, Üretici genç kardeşlerimizle yaptığımız istişareler sonucunda Malatya Kayısı Üretim ve Pazarlama Kooperatifini kurmuş bulunmaktayız. Amacımız Ürününe sahip çıkan ve ürününü en iyi ve kaliteli bir şekilde piyasaya sunan, Gelişen Yeni Dünya düzeninde tüketen değil üreten gençlerle, üretim yapan Çiftçilerimize en yüksek faydayı sağlamaktır. Kooperatifimiz 2 ziraat teknikeri 2 ziraat teknisyeni 1 yüksek ziraat mühendisi ve 3 üretici genç ortağımız ile birlikte kurulmuştur. Kooperatifimizin en önemli özelliği tüm ortakların genç olmasıdır. Dedi

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN