BİMYAD Başkanı Apohan, 23 Nisan Kutlama Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı Yayımladı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Biliyoruz ki; geleceğin Türkiye’si çocuklarımızla daha aydınlık, daha mutlu, daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır."
Geleceğin teminatı çocuklara seslenen Başkan Selim Apohan, bu anlamlı günün, bu vatan toprakları uğruna canlarını feda eden aziz milletimizin gurur ve coşku günü olduğunu ifade ederek, "Çocuklarımız ülkemizin geleceği, umudu ve milletimizin yüreğidir. Bu yürekler barışın, sevginin kardeşliğin sembolleri ve temsilcileridir. Geleceğin Türkiye’sinin aydınlık yarınlarımızın güvencesi siz çocuklarımız hoşgörünüz ve iyi niyetiniz ile barışın temelini oluşturacaksınız. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız” dedi.
Başkan Apohan, mesajında şunları vurguladı…
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, 23 Nisan’ı Yüce Türk milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk’e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor, başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. ." ifadelerine yer verdi.
Barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz çocuklarımızın eseri olacaktır. Hepinizi çok seviyor ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum” dedi." 
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN