Başkan Zafer'in Yeni Yıl Mesajı

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, Yeni yıl dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, Yeni yıl dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Zafer yayımladığı mesajında; Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı geride bıraktık. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanının yaşandığı, zaman içinde insanların kendilerini yenilemeleri, yeni yılla birlikte yeni başlangıçlara adım atmaları için bir fırsat olarak değerlendirmeye başlanmıştır. Yeni yılla birlikte yeni umutlar, güzel beklentiler, tüm dünya için iyimser dileklerin egemen olduğu bir ortam oluşmakta, insanların yaşama dair hevesleri pekişmektedir.
Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak istiyorum.
Bu zamana kadar yaşanmış olumlu ya da olumsuz birikimlerin ışığında, 2020 yılının Ulusumuza, Ülkemize, Dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize saygılarımı en içten dileklerimi sunuyorum."
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN