Başkan Yıldız Dan Skandal Resim İçin Sert Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il Başkanı Barış yıldız Malatya Stadyumunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün asılı olan fotoğrafının parçalanmış olan posteri ilgili sert açıklama yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin yırtık bir şekilde Malatya stadyumunda asılı durmasına müsaade eden stadyum yetkililerinden bu çirkin görüntüyü bir an önce kaldırmalarını talep ediyoruz. İsmet İnönü’nün memleketi olan Malatya’da daha önce İnönü stadyumu olan stattan İnönü’nün isminin kaldırılması olayı da yaşanmıştı. 

AKP iktidarının Atatürk’e olan düşmanlığı stadyumdan yırtık olan posterinin kaldırılmamasında da net bir şekilde görüyoruz. Bu duruma seyirci kalan bu görüntüye neden olan yetkililerin 
Atatürk, Bayrak ve Cumhuriyet konusunda herhangi bir hassasiyet taşımadığı ortadadır. 
Malatyanin cemaatlere teslim edilmek istendiği su günlerde iktidar Atatürk’e onun değerlerini korumak yerine cemaat ve tarikatların hoşlanacağı hareketleri yapmaya devam ediyor. 

CHP olarak Atatürk’ün posterine zarar veren ve bu şekilde asılmasına göz yumanları şiddetle kınıyoruz. Kamuoyunda Atatürk ve Bayrak konusunda derin hassasiyeti olan bizleri üzen bu durum karşısında uyarıyoruz. Kabul edilemez bu görüntünün bir an önce düzeltilmesinin takipçisi olacağız.

Barış YILDIZ 
CHP MALATYA İL BAŞKANI
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN