Başkan Samanlı, Ayrışmıyoruz, Bir Oluyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, yoğun bir hafta sonunu geride bıraktı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, yoğun bir hafta sonunu geride bıraktı.
MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş’ın yanı sıra Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’nın da müdahil olduğu MHP Malatya Heyeti, haftanın son gününe Türk Eğitim-Sen Malatya Şubesi’nin kahvaltı programı ile başladı. Kahvaltı esnasında konuşma yapan Başkan Mesut Samanlı; “ Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türk Eğitim-Sen seçimleri için aday olan Sayın Çetin Türkyılmaz ve Sayın Fevzi Şahin ile birlikte salonumuzu selamladık, her iki başkan adayımıza başarılar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın hafta sonuna ilişkin açıklamaları şöyle;
TÜRK ULAŞIM-SEN OLAĞAN GENEL KURULU’NA KATILIM SAĞLADIK
Bu hafta sonu biraz yoğun ve toplantılarla dolu geçti. Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyelerimiz Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş, Yeşilyurt İlçe Başkanımız Mehmet Ali Kaya ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyemiz Burhan Kılıç ile birlikte, alışmış olduğumuz bu yoğunluğa, Türk Ulaşım-Sen Malatya Şube Başkanlığı 7. Olağan Kurulu Toplantısı ile başladık. Sendika toplantısı öncesinde vatandaşlarımız ile hasbihal ettik ve mevcut durum ve şartlar hakkında istişarelerde bulunduk. Tüm sendika üyelerinin sorunları ile ilgilenen ve güven tazeleyen Türk Ulaşım-Sen Malatya Şube Başkanımız Önden Akgül ve yönetimine başarılar diledikten sonra, parti binamızda vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Akşama kadar vatandaşımız ile görüşmeler yaptıktan sonra aldığımız bir davet üzerine Akçadağ İlçemizin Kasımuşağı köyüne geçtik.
Ayrışmıyoruz, Bir Oluyoruz
Cumartesi gününün yorgunluğunu köy sakinlerinin güler yüzleri ile üzerimizden attık. Sıcak karşılamaları, lezzetli yöresel yemekleri ve hoş sohbetleri ile bizleri karşılayan köy halkından kopmak biraz zor oldu.
Alevi- Sünni vatandaşlarımızın uzun yıllardır bir arada huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşadığı Kasımuşağı köyümüzde, bizleri bağrına basan köy halkımıza, muhtarımıza ve bu ziyaretler esnasında bizi yalnız bırakmayan Akçadağ Belediye Başkanımıza teşekkürü bir borç bilirim. Bizleri ayrıştırmaya çalışanlara inat; ayrışmıyoruz, bir oluyoruz. Alevi de bizim Sünni de bizim.

VATANSEVER BİR NESİL ANCAK VATANSEVER ÖĞRETMENLERİN ELİNDE YEŞEREBİLİR
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Yönetimi ve ilçe teşkilatları olarak pazar günü ziyaretlerimize de erken bir saatte ve yoğun bir tempoda başladık. Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz’ın düzenlemiş olduğu kahvaltıya iştirak edip burada kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldik. Bu kutsal mesleği icra eden herkese saygımız sonsuz, toplumun muasır medeniyetler seviyesine gelmesindeki yegâne müsebbipler hiç şüphesiz öğretmenlerimizdir. Bizler biliyoruz ki; vatansever bir nesil ancak vatansever öğretmenlerin elinde yeşerebilir. Bu yüzden öğretmenlerimiz kadar onların haklarının savunucusu olan Türk Eğitim-Sen’i de çok önemsiyoruz. Bugünkü kahvaltı sonrası, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türk Eğitim-Sen seçimleri için aday olan Sayın Çetin Türkyılmaz ve Sayın Fevzi Şahin ile birlikte salonumuzu selamladık, her iki başkan adayımıza başarılar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Göreve hangi adayımız gelirse gelsin görevini başarı ve büyük bir teslimiyet ile ifa edeceğinden şüphemiz yoktur.

TÜRK HABER-SEN MALATYA ŞUBE KONGRESİNE KATILIM SAĞLADIK
Türk Eğitim-Sen toplantımızın ardından Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyelerimiz Ömer Ekici, Eyüp Gönültaş; Battalgazi İlçe Başkanımız İlhan İlhan ve Yeşilyurt İlçe Başkanımız Mehmet Ali Kaya ile birlikte Türk Haber-Sen Malatya Şube Başkanlığı’nın kongresine katılım sağladık. Türk Haber-Sen Genel Başkanımız Yücel Kazancıoğlu’nun da teşrif ettiği, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

BU MAĞLUBİYETLERİ HAK ETMİYORUZ
Sendika toplantılarımızın ardından, MHP Malatya Heyeti ve Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatları olarak, Akçadağ Ancar Köyü’ndeki mevlid-i şerife katılım sağladık. Kadim dostlukların katlanarak çoğaldığı ve birlik-beraberlik naralarımızın ayyuka çıktığı bir mevlit programını daha geride bıraktıktan sonra; Yeni Malatyaspor’un Hatayspor ile yapacağı müsabakaya geçiş yaptık. Tüm Malatya ve Yeni Malatyaspor taraftarları takıma olan bağlılığımızı da sahamızda oynanan maçlarına nasıl bir sadakatle gittiğimizi de iyi bilir. Şunun da altını çizmek istiyorum ki; bu coşkulu taraftar üst üste mağlubiyetleri hak etmiyor. Bizler gönülden bağlı taraftarları olarak Yeni Malatyaspor’dan daha iyi maçlar ve skorlar görmek istiyoruz.

GENÇLERİMİZİN MUTLULUKLARINA ŞAHİTLİK ETMEYE DEVAM EDİYORUZ
Maç sonrası Akçadağ İlçe Başkanımız Kenan Güde’nin biricik evladının nişan törenine katıldık ve nişan yüzüklerini taktık. Biliyorsunuz birkaç gün önce de İl Yönetimimizde aktif olarak görev alan MHP Malatya İl Muhasibimiz Abuzer Leylek’in de nişan merasimine katılım sağlamıştık. Gençlerimizin mutluluklarına şahitlik etmeye devam ediyoruz. Mutlu ve huzurlu bir yuva kurma yolunda ilk adımı bizlerin şahitliğinde atıyor olmaları, bizlere ziyadesiyle gurur veriyor. Evlatlarımıza kuracakları sıcak yuvalarında bir ömür sağlık ve huzur diliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN