Başkan Evren'den Rektör Kızılay'a Ziyaret!

Başkan Evren'den Rektör Kızılay'a Ziyaret!

PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden İnönü Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay " Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin  değerli başkanı Sayın Ali Evren başkanımın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. 
      Yıllardır Malatya Esnaf camiasına büyük hizmetleri olan Ali Evren Başkanımızla bir arada oluyoruz. Kendisi her zaman Malatya'mızın sorunlarını da dile getiren bir büyüğümüz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
       ESKKK Başkanı Ali Evren ise " İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
       Sayın Rektörümüzün makama gelmesiyle İnönü Üniversitesi Eğitim ve öğretim başarı ortalaması, Tıp Merkezinin kapasitesi, stratejik konumu, özellikle Karaciğer Organ nakli, Onkoloji bölümü ile Kanser tedavisi ve diğer bölümlerinde gurur verici çalışmaları takdire şayan. 
       Bundan sonraki süreçte de daha güzel hizmetlerle başarılarına yenisini katacağından eminiz. İçerisinde bulunduğumuz Covid -19 ile mücadelede büyük hizmetleri olan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinin değerli profesörlerine, bilim adamlarına ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder, Sayın Rektörümüze başarılarının devamını dilerim" dedi.


Haber: Kayhan İNCEOĞLU

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN