AK Parti Vatandaşın Sesine Neden Kulak Vermiyor

AK Parti'de mevcut başkan ve adaylara ilişkin çeşitli platformlarda algı yapılmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Öznur Çalık, Selahattin Gürkan gibi isimler öne çıkarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday tanıtım toplantısında Sami Er’in ismini açıklamıştı. 
Büyükşehir adayının açıklanmasının hemen ardından ise ilçe belediye başkan adayları için aynı algılar yapılmaya başlandı. Henüz ortada bir isim yokken Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bile bulunmayan Av. Bayram Taşkın ismi öne çıkarıldı. Yeşilyurt için ise yine aynı algı yapılarak aday adaylık için başvuruda bulunmayan Prof. Dr. İlhan Geçit’in ismi sosyal medya platformlarında dolaşıma sokuldu. Bu gibi algı oyunlarının yürütülmesi ise şüphesiz en çok AK Parti’ye zarar veriyor.
Halk, Başkan Güder’in Arkasında
Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ve son olarak İlçe Belediye Başkan Adaylığı için yapılan algı operasyonlarının halk nezdinde tepkisi gecikmedi. Battalgazi’de, Malatya’da yaşayan vatandaşların yüksek oranda mevcut Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile devam edilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdiği ve yapılan algı oyunlarının ardından yüzlerce vatandaşın bu konu ile ilgili CİMER’e şikayet bildirdiği öğrenildi. Çeşitli sosyal medya platformlarında dolaşıma sokulan sözde liste hakkındaki tepkilerin CİMER’e ulaşması üzerine, AK Parti Malatya milletvekillerinin Cumhurbaşkanlığı’na listenin tepki çektiğini ve değişmesi yönünde yoğun talep aldıklarını bildirdikleri iddia edildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN