Adıyaman İl Başkanlığına Taş Atandı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına Ali TAŞ Atandı. 6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli Depremde Hayatını Kaybeden Adıyaman İl Başkanı Ömer ÇİÇEK'ten Boşalan İl Başkanlığına Yine 6 Şubat Depreminde Ebedi Hayata İntikal Eden 27. Dönem AK Parti Adıyaman Milletvekili Merhum Yakup TAŞ'ın Oğlu Ali TAŞ Atandı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yetki Belgesini Takdim Eden  15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal ULUDAĞ 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybeden Başta Adıyaman Milletvekilimiz Merhum Yakup TAŞ'a Eski İl Başkanımız Merhum Ömer ÇİÇEK ve Bütün Vatandaşlarımıza ALLAH'tan Rahmet Yakınlarına Sabırlar, Yaralılara Acil Şifalar Temmini Ediyorum, Diyerek Sözlerine Şöyle Devam etti.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Olarak Kurulusumuzdan Bu Güne Vizyonumuza ve Misyonumza Bağlı Olarak Hareket Ettik ve Aynı Çizgide Mücadelemize Devam Edeceğiz. Bu Kutlu Yürüyüşe Devam Ederken Ailemize Katılan Değerli İsimlerle Daha da Emin Adımlar İle Yürüyoruz. Yeni Görevi Devir Alan Başkanımız Ali TAŞ  Gücümüze Güç Katacağından Hiç Şüphemiz Yok. Adıyaman İlimizin Eski Günlerini Geride Bırakarak Dahada Güzel Bir Adıyaman İnşaa Etmek Adına da Hep Birlikte Çalışacağız, Dedi.

 Ali TAŞ İse Öncelikle Beni Göreve Layık Gören Başta Genel Başkanımıza ve Genel Merkez Yönetim Kuruluna Saygılarımı Sunuyorum. Verilen Gorevin Önemini ve Sorumluluğunu Biliyorum. İçi İslam Hassasiyeti İle Dolu Bir Milliyetçi Gençlik Yetiştirme Adına Bütün Gücümüzle Çalışacağız. Ülkemizin Geleceği için Teşkilatımız İle Birlikte Yarını Beklemeden Bugünden İtibaren Çalışmaya Başlayacağız. Bir Taraftan Adıyaman'ımızı Ayağa Kaldırmak İçin Çalışırken Bir Diğer Taraftan Çalışmalarımıza da Devam Edeceğiz. Tabiki de Önceliğimiz ve Gündemimiz Deprem ve Deprem Sonrası Adıyaman Olacak. Bir Kez Daha Saygılarımı Sunarak Yüce Rabbim Bizleri Halkımıza Mahçup Etmesin Diyerek Sözlerine Son Verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN