179 Yıllık Bir Başarı

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer yayımladığı bir mesajla PTT'nin 179 uncu yıl dönümünü kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer yayımladığı bir mesajla PTT’nin 179 uncu yıl dönümünü kutladı. 
Başkan Zafer mesajında “1840 yılında başlayan bir hikâyenin her geçen gün büyüyen macerasını gururla izliyoruz. Sadece Türkiye’de değil, Yurt dışında da gelişen teknoloji karşısında kendini yenileyip uluslararası arenada sağlam bir yere sahip olan PTT, köklü kurumlarımızdandır. Dünyadaki dijital değişim ve dönüşümün baş döndürücü hızına yetişmek için tecrübesini yenilikçi vizyonuyla birleştiren PTT, zamanın koşullarına uyum sağlamak için, güçlü geleneğinden beslenip, sağlam bir iradeyle çalışmalarını sürdürüyor. Gidilmeyen her yere giden, olunmayan yerlerde olan ve hizmetini üst seviyede sürdüren PTT binlerce kişiye de istihdam sağlıyor..
Özverili çalışanları ile milletimizin takdirini kazanan PTT’nin 179 uncu yıl dönümünü kutluyorum ve bütün çalışanlarına başarılar diliyorum “dedi.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN