15 Temmuz Milletin Destanı

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan' 15 Temmuz Milletin Destanı'

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

  15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan” 15 Temmuz Milletin Destanı”

       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Gürkan mesajında, “2016 yılında yeni bir kurtuluş mücadelesi veren ülkemiz, 15 Temmuzla birlikte devletin milletiyle nasıl bütünleştiğini tüm dünya bir kez daha görmüş oldu. Son yıllarda her alanda göstermiş olduğu büyük başarılar ile sadece bölgesinin değil dünyanın sayılı devletlerinden biri haline gelmeye başlayan ülkemizin ilerleyişini durdurmak isteyen hain şer odakları, 15 Temmuz 2016 tarihinde bir darbe kalkışmasında bulunmuş, ancak milletimizin dirayeti sayesinde bu teşebbüs daha başlangıç aşamasında bozguna uğratılmıştır. 

       Binlerce yıllık kadim tarihine yüzlerce kahramanlık destanları sığdırmış olan milletimiz 15 Temmuz 2016 tarihinde yine bir kahramanlık destanı yazdı. Bu öyle bir destandı ki başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkomutan olarak göstermiş olduğu feraset ve kararlığı ile halkımızın onurlu ve şanlı direnişi darbe kalkışmasında bulunanları bir kez daha büyük bir hüsrana uğratmıştır. 

       Devletin bekası ve milletin varlığı için 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten kahraman milletimizi bir kez daha yürekten kutluyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah, bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın” ifadelerine yer verdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN