Zabıta Teşkilatı'ndan Başkan Şerifoğulları'na Ziyaret

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, şehirde huzur ve düzenin sağlanması için özveri ile çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Ayaz ve zabıta personeli, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti. 
Zabıta Teşkilatı ziyarette Başkan Şerifoğulları’na çiçek takdiminde bulundu. Başkan Şerifoğulları, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan haftanın önemine değinerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, “BELEDİYEMİZİN SAHADAKİ TEMSİLCİSİ OLAN TÜM ZABITA MENSUPLARININ HAFTASINI KUTLUYORUM” 
Zabıta Haftası’nda; şehrin düzeni ile vatandaşların güvenliğini sağlamak için özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatı’nın önemini ve katkılarını anma fırsatı olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, “Elazığ Belediyesi olarak aziz şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve projeler üretip kalıcı eserler kazandırmanın yanı sıra kıymetli hemşehrilerimizin sağlığını, huzurunu ve güvenliğini korumak için de özveriyle çalışıyoruz. Bu kapsamda Zabıta Teşkilatı, yerel yönetim hizmetlerinin en önemli unsurlarından biridir. Hemşehrilerimizin güvenliği ve refahı için sergiledikleri üstün gayretten dolayı tüm Zabıta Teşkilatı'mıza teşekkür ediyor, Belediyemizin sahadaki temsilcisi olan tüm zabıta mensuplarının haftasını kutluyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN