Yeşilyurt Belediyesi Basın Birimi Rakibine Acımadı (7-2)

Yeşilyurt Belediyesi Basın Birimi ile Battalgazi Belediyesi Basın Birimi arasında düzenlenen halı saha rövanş maçında rakibine acımayan Yeşilyurt Belediyesi Basın Birimi, baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduğu maçtan 7-2 galip ayrıldı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yeşilyurt Belediyesi Basın Birimi ile Battalgazi Belediyesi Basın Birimi arasında halı saha maçı oynandı. İlk maçı 8-4 kaybeden Yeşilyurt Belediyesi Basın Birimi, rövanş maçında rakibine acımadı. İlk maça 4 eksik ile çıkan ve sakatların düzelmesi ile rövanş maçında tam kadro sahaya çıkan Yeşilyurt Belediyesi Basın Birimi, adeta gol olup rakip kaleye yağdı.
Maç boyunca baştan sona etkili bir futbol mücadelesi ortaya koyan Yeşilyurt Belediyesi Basın Birimi, rövanş maçında rakibini 7-2 mağlup ederek rövanşta durumu 1-1’e getirdi. Zayıf ve etkisiz bir futbol ortaya koyan Battalgazi Belediyesi Basın Birimi, maç sonunda fair-play çerçevesinde bir mücadele örneği ortaya koyduklarını ama rakibin etkili futbolu karşısında çaresiz kaldıklarını dile getirdi. Yılmaz Yaşar kaptanlığında sahada basmadık yer bırakmayarak rakibine sahayı adeta dar eden Yeşilyurt Belediyesi Basın Birimi’ne galibiyeti getiren golleri, Yılmaz Yaşar (2), Mehmet Yeler, Mesut Akboğa, Tayyip Çelik, Gökhan Ekmekçi ve penaltıdan Cevdet Pepele kaydetti. 
TFF 3.Lig takımlarının bile kıskanacağı bir halı saha kadrosu kuran Yılmaz Yaşar ve takım arkadaşları, diğer ilçe belediyeleriyle de halı saha organizasyonu düzenleyeceklerini ifade ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN