Yeni Malatyaspor'a Moral Ziyareti

Yeni Malatyaspor'a Moral Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Pazartesi günü Kayserispor ile ligde lkalma mücadelesi verecek Yeni Malatyaspor'a Büyükşehir Beleidye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında bir ziyaret gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Batatalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Yeni Malatyaspor tesislerini ziyaret ederek Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör İrfan BUz ve Takım Kaptanı Adem Büyük ile görüştüler. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor'un ligde kalması için bu maçı kazanması gerektiğini belirterek "Malatya olarak sizlerin yanındayız. Bu maçı alacağınıza da inanıyoruz. Sizden iyi bir sonuç alarak Malatyalılara bir bayram hediyesi vermenizi bekliyoruz. Zor maçlar oynadınız, çaba sarf ettiniz, bizlerde sizlerin yanında olacağız. Tüm Malatyalılar bu maçın sonucunu bekliyor, size güveniyoruz" dedi. 

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, verilen moral desteğinin çok önemli olduğunu belirterek "Sizlere teşekkür ediyoruz. Yeni Malatyaspor olarak kazanmak için elimizden geleni arkadaşlarımızla yapacağız. Yeni Malatyaspor ligde kalmayı hak ediyor" diye konuştu. 

Kaynak:malatyagazetecilercemiyeti.org

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN