Yazar Remzi kokargül İstasyon yazıları isimli yeni kitabını yayınladı. 

Remzi Kokargül İstasyon yazıları isimli kitabını Kutlu Yayınevinde bastırarak KDY (Kitap yurdunda) satışa çıkarmıştır.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Remzi Kokargül İstasyon yazıları isimli kitabını Kutlu Yayınevinde bastırarak KDY (Kitap yurdunda) satışa çıkarmıştır.

Yazar; İstasyon Yazıları kitabında Malatya istasyon mahallesindeki sosyal yaşamdan ve zaman zaman tren yolculuklarını ele almış, kitabın içeriğinde geçen kısa öyküler akıcı ve bol betimlemelerle okurlarına sunmuştur. 
Yazar çocukluk yıllarında ilk kitapla tanışmasını Söğütlü cami yanındaki küçük kitapçı dükkânında başladığını o zamanlar teneke ve tahta kerevetler üzerinde hikâye ve öykü kitaplarının satıldığını ilkokul yıllarında kitaplarla ilgili bağının burada başladığını daha sonraki süreçte yıllarca sürdüğünü belirti.   
Yazar Remzi Kokargül sonbaharda doğa ve yaşam konulu bir kitabının bastırılacağını; ardından bir roman kitabının hazırlık aşamasında olduğunu belirtti. Edebiyata olan ilgisinden dolayı halen süreli edebiyat dergilerinde yazıları çıkmaktadır. Ayrıca yazarın akademik dergilerde pek çok makale ve kongre bildirileri bulunmaktadır Yazar Remzi Kokargül Halen Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde Araştırmacı Mühendis olarak çalışmaktadır.

Yazarın Hayatı:
1966 Yılında Malatya’da doğdu. 1989 yılında Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu.1997 yılında Millî Eğitim Bakanlığında 5 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra; 2002-2003 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı Kayseri İl Tarım Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak çalıştı. 2003 yılından beri Malatya Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde mühendis olarak devam etmekte. Ziraat ve meyvecilik alanında çeşitli kongrelerde sunu ve bilimsel dergilerde pek çok makale yayınladı. Edebiyata olan ilgisinden dolayısı süreli bazı edebiyat dergilerinde deneme ve öykü yazıları bulunmaktadır.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN