Y.Malatyaspor'da Her Hafta Yeni Bir Hezimet Yönetim Ne Yapacak?

Yeni Malatyaspor, evinde aldığı ağır yenilgiyle taraftarın tepkisini çekmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

"Yönetim İstifa" ve "Sahipsiz Malatya" sloganlarıyla soyunma odasına uğurlanan takımın

Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig'de sahasında oynadığı Çorumspor FK maçında 4-0’lık ağır bir yenilgi aldı. Taraftarların ve spor camiasının büyük tepkisini çeken bu sonuç, kulübün gelecek sezon için aldığı vaatlerin ne olduğuna dair soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Birçok taraftar, takımın neden sahaya çıktığını sorguluyor. "Sahaya çıkmasa da küme düşmeyecek miydi?" diyen taraftarlar, her hafta deplasmanlara gidilmesi ve yapılan masrafların hangi kaynakla karşılandığını merak ediyor. Yeni Malatyaspor'un sahadaki performansı, amatör lig takımlarını aratır bir hale gelirken, BAL Ligi’nde mücadele eden ekiplerin bile daha dirençli olduğu ifade ediliyor.

Takımın yönetimi ve özellikle Adil Gevrek, devre arasında soyunma odasına giderken "Yönetim İstifa" ve "Sahipsiz Malatya" sloganları eşliğinde yuhalandı. Taraftarlar, kulübün içinde bulunduğu bu duruma büyük tepki gösterirken, Malatya’yı bu şekilde temsil etmenin formaya yazık olduğunu dile getiriyorlar.

Yeni Malatya Stadyumu'nun futbola uygun olmadığına dikkat çeken bazı taraftarlar, “Bu stat olduğu sürece Malatya’da futbola yatırım yapmak akıl işi değil. Bu takımın tahtası açılsa da, dünyanın transferi yapılsa da bu statla olmaz.” diyerek, stadyumun takımın geleceği üzerinde olumsuz etkisi olduğunu belirtiyorlar.
Ligde kalma şansı çok düşük olan Malatyaspor’un durumuna dair belirsizlik devam ederken, taraftarlar "Bu takımdan Malatya’ya başarı gelmez" diyerek radikal değişiklikler yapılması gerektiğine vurgu yapıyorlar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN