Vatanseverler Derneği'nden Anlamlı Ziyaret: Gençlere Destek

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, Özalper Semt Konağı'nda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek milli ve manevi değerler üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin başarılarını takdir eden dernek, onlara ödül olarak resim defteri hediye etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, "Eğitime Destek" projesi kapsamında 26 Temmuz Cuma günü Özalper Semt Konağı'nda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında milli ve manevi değerler üzerine gerçekleştirilen söyleşide öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel resimler hayranlıkla izlendi. Dernek yetkilileri, her bir gencin üstün başarılarla dolu olduğunu ve geleceğimizin emin ellerde olduğunu gururla gözlemledi.

Dernek, geleceğimizin teminatı olan bu gençlerin milli ve manevi duygularla yetişmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencilere başarılarından dolayı ödül olarak resim defteri hediye etti. Ziyaret sırasında bizleri karşılayan Özalper Semt Konağı Müdürü Erkan Tekgül, resim öğretmeni Ayşegül Keleş ve tüm çalışanlara teşekkür eden dernek yetkilileri, çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN