Vatan sadece toprak parçası değildir

Milli Beka Hareketi Genel Başkan Sözcüsü Soykan Küçük Kısa Bir Basın Açıklaması Yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Son yıllarda farklı görüş ayrılıkların artması sonucu bir açıklama yapan Milli Beka Hareketi Genelbaşkan Sözcüsü Soykan Küçük, vatana aidiyet bilincinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, “ içinde vatan sevgisi ve vatana bağlılık olmayan bir nesil potansiyel örgüt militanı olarak yetişiyor “dedi.
Milli Beka Hareketi’nin bütün enerjisini bu yönde harcadığını  ifade eden Soykan Küçük, önceliklerinin devlet olduğunu, siyasi görüşlerin kişilerin tercihi olduğunu ve buna herkesin saygı göstermesi gerektiğini belirterek , siyasi görüş ayrılıkları, söz konusu vatan olunca tek çatı altında birleşmeyi hedeflemek zorunda . Kimsenin  bu ülkeyi terör örgütlerinin cirit atacağı bir alan haline getirmeye haklarının olmadığını ifade etti.
Milli Beka Hareketi Genelbaşkan Sözcüsü Soykan Küçük ayrıca “Vatan sadece üstünde yaşadığımız toprak parçası değildir. Vatan bir milletin gelmişi, geçmişi, töresi, ananesi, namusu, şerefidir.
Vatana olan sevgiyi küçüklükten başlayarak çocuklarımıza aşılamalıyız. Çünkü ülkemiz gerek kurulma aşamasında gerekse sonrasında iç ve dış birçok tehdide maruz kalmıştır. Çocuklarımızın bilinçaltına bunun içindir ki vatan olan sevgi sürekli aşılanmalıdır. Ve şunu kimse unutmamalıdır ki vatan asla bölünmeyecektir.
Allah hepimize bu bayrak altında şereflice ölmeyi nasip etsin.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN