Vali Seddar Yavuz TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu.

Vali Seddar Yavuz Rezerv Alan Bölgeleri, Ticari İnşaat Alanları ve TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Vali Seddar Yavuz 6 Şubat Depremleri sonrası ağır hasar alan İlimizde yapımına başlanılan inşaat alanlarında ve rezerv alan olarak kabul edilen bölgelerde incelemelerde bulundu.
Vali Yavuz’a incelemelerde, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ethem DEMİRAY, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür V. Cengiz Başer eşlik etti.
Vali Yavuz beraberindeki heyetle ilk olarak Bakırcılar Çarşısında yapımı devam eden İnşaat alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra, depremzede vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını karşılayacak olan Çamurlu, İlyas Mah. Akkent, ve İkizce TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.
TOKİ Konutlarının geldiği son aşama hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Yavuz, burada yaptığı değerlendirmede konutların bir an evvel tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi için yapılan çalışmaların takipçisi olacağını ifade etti. Ardından; projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımıza teslim edilecek konutlarda güvenli, konforlu ve daha sağlıklı bir yaşam alanı sunulacağını belirterek programını sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN