Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı 'Çocuk Şenliği' Projesiyle Çocukları Sevindirdi

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek, 'Çocuk Şenliği' etkinlikleriyle çocuklara eğlenceli ve öğretici anlar yaşatmaya devam ediyor. Şenlikte çocuklar için özel etkinlikler ve eğlenceler düzenleniyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek, “Çocuk Şenliği” etkinlikleriyle çocuklara eğlenceli ve öğretici anlar yaşatmaya devam ediyor. Şenlikte çocuklar için özel etkinlikler ve eğlenceler düzenleniyor.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, çocuklara yönelik başlattığı “Çocuk Şenliği” projesi kapsamında, miniklere keyifli bir gün yaşattı. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde düzenlenen bu etkinlikte çocuklar, çeşitli oyunlar, yarışmalar ve kültürel aktivitelerle dolu bir gün geçirirken, aileler de bu projeye yoğun ilgi gösterdi.

Malatya’nın farklı bölgelerinden çocukların katıldığı etkinlikler, sadece eğlence amaçlı değil, aynı zamanda kültürel ve ahlaki değerleri öğretmeye yönelik aktivitelerle destekleniyor. Çocuklara yönelik düzenlenen yüz boyama, zeka oyunları, yarışmalar ve geleneksel oyunlarla gün boyu eğlenceli vakit geçiren çocuklar, aynı zamanda paylaşmanın ve birlik olmanın önemini kavrıyor.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, şenlik ile ilgili yaptığı açıklamada, çocukların geleceğe umutla bakabilmeleri adına bu tür etkinliklerin önemini vurguladı. Geleceğimizin teminatı miniklerimizi “Karagöz-Hacivat, Sihirbazlık, Dans eden Ayıcık” ve çeşitli oyun ve ikramlarla sevindirdik.

Yoğun katılım gösteren Çavuşoğlu Mahalle sakinlerine ve programı icra eden Kahraman Akpolat kardeşime teşekkür ediyorum. Ulaşılmadık bir tek kardeşimiz kalmayana kadar gece gündüz demeden mücadele etmeye devam edeceğiz. "Amacımız, çocuklarımıza hem eğlenceli hem de eğitici aktiviteler sunarak onların topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak" diyen Başkan Şengönül, projeyi önümüzdeki günlerde Malatya’nın diğer bölgelerinde de sürdüreceklerini belirtti.

Aileler, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine katkıda bulunduğunu ve toplumla kaynaşmalarını sağladığını belirterek, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’na teşekkür etti. Projeye katılan gönüllülerin desteğiyle şenlikler daha da renklendi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN