Ülkü Ocakları Malatya'da Yaz Kampını Tamamladı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından gençlerimizin yaz tatilini daha verimli geçirmeleri için hazırladığı 'Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı' kapsamında düzenlenen kampı piknik etkinliği ile sonlandırdı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından gençlerimizin yaz tatilini daha verimli geçirmeleri için hazırladığı "Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı" kapsamında düzenlenen kampı  piknik etkinliği ile sonlandırdı. 

Yapılan kamp ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, " Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin emir talimatları ile Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan "Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı" nı tamamlamış bulunmaktayız. Program çerçevesinde basketbol, masa tenisi, badminton gibi spor branşalrının yanısıra, milli değerler ve Türk tarihi konulu seminerler, kitap okuma etkinlikleri, makale okuma etkinliği, sağlık alanında ilk yardım dersleri, çevre duyarlılığı alanında çevre temizliği, akıl ve zeka oyunları kapsamında mangala, satranç ve bilgi akını oyunları ve son olarak dini eğitim kapsamında peygamber efendimizin hayatı ve  temel dini eğitim konulu seminerler düzenleyip, kampımızı gençlerimizle bir piknik düzenleyerek tamamladık. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin gençlerimiz için, " Dün sizsiniz, yarında da siz olacaksınız. Nihayetinde, ''Siz geleceksiniz, gelecek sizin''sözleri ve Ülkü Ocakları olarak  yapmış olduğumuz bu kamp programı ve daha yaptığımız bir çok program i ile ülkemizde ve ilimizde gençlerimize ne kadar önem verdiğimiz bir kez daha göstermiş olduk. Buradan kampımıza katılan tüm gençlerimize ve tüm teşkilatına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN