Sürgün 'deki Doğu Türkistan Hükumeti Başbakanından Mesaj

Doğu Türkistan Sürgün Başbakanı İsmail Cengiz, 30 Milyon Doğu Türkistan Halkının Ortak Duası 'Allah Türk Silahlı Kuvvetlerini Muzaffer Kılsın'

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

30 Milyon Doğu Türkistan Halkının Ortak Duası "Allah Türk Silahlı Kuvvetlerini Muzaffer Kılsın"
Türkiye Cumhuriyeti'nin terör örgütünün ve terör tehditlerinin bertaraf edilmesi amacıyla Suriye topraklarına girerek bölgenin huzuru ve güvenliği için başlatılmış olduğu "Barış Pınarı Harekatı’nın basalı şekilde sürdürülerek, başarılı şekilde sonuçlandırması temennimizdir.
Coğrafi olarak binlerce kilometre uzakta olsa da, 30 milyon Doğu Türkistan halkının, her bakımdan Türkiye'nin yanında yer aldığını, Türkiye’nin ve Mehmetçiğin başarısı için dua ettiğini kamuoyu ile paylaşmak isteriz.
Ayrıca Doğu Türkistan Sürgün Hükümeti olarak vurgulamak isteriz ki, diaspora da yaşayan 3 milyon Doğu Türkistan olarak her zaman ve her yerde Türk Askerinin yarında yer alacağız. Davet geldiği anda diaspora da ki ve Suriye'deki binlerce Türkistanlının cepheye giderek Mehmetçikle omuz omuza savaşmaya hazır oldukları paylaşmak istiyoruz.
Bu vesile ile Doğu Türkistan Sürgün Hükümeti olarak Ankara'nın bölgede "Barış koridoru" oluşturmak amacıyla almış olduğu bu karan desteklediğimizi beyan etmek istiyoruz.  Cenab-ı Allah; Türk Silahlı Kuvvetlerini, Mehmetçiğimizi ve Türk Özel) Kuvvetlerimizin değerli mensupları muzaffer eylesin...

İsmail CCENGİZ 
DTSH Başbakanı

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN