Örnek Davranış: İş İnsanlarından Amatöre Destek

Genç İş İnsanları Eyüp Dilek ve Çağrıhan Pehlivan Malatya Amatör Futbol Kulüplerine Futbol Topu ve Forma Yardımında Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Genç İş İnsanları Eyüp Dilek ve Çağrıhan Pehlivan Malatya Amatör Futbol  Kulüplerine Futbol Topu ve Forma Yardımında Bulundu.

Bugün Battalgazi Belediyesi konferans salonunda amatör futbol kulüplerine Eyüp Dilek ve Çağrıhan Pehlivan 29 Kulübe futbol topu ve forma yardımında bulundu.
Yaklaşık 5 yıldır Malatya'da amatör spor kulüplerine hiçbir kurumdan yardım yapılmamıştı.
Battalgazi toplantı salonunda yapılan törene amatör Spor kulüpleri federasyonu başkanı Seyfullah Özdemir, Gençlik Spor il müdürü  Ebu Bekir Kayhan,Futbol il temsilcisi Kahraman Fırat,Klup Başkanları ve çok sayıda futbolcu katıldı.
Kulüplere Sponsor olup futbol topu ve forma hediye eden,
Eyüp Dilek Sürücü Kursu adına konuşma yapan,Eyüp Dilek şunları söyledi;

" Eğitim ve öğretimdeki başarının temeli nasıl'ki ilkokul yıllarında atılıyorsa,Sporda başarıya ulaşmanın temelide amatör kulüplerimizde atılıyor.
Amatör kulüplerimiz çocuk ve genç kardeşlerimiz için Sporculuklarının yanı sıra madde bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak disiplini, örf adeti,saygıyı,sevgiyi,birliği ve beraberliği aşılayan en temel eğitim kurumlarımızdan biridir.
Bu yüzden her dönemde amatör kulüplerimiz desteklenmeli ve kulüplerimizin gelişmesine olanaklar sağlamalıyız.
6 Şubat'ta meydana gelen üzücü deprem olayından sonra şehrimizdeki insanlarımız psikolojik açıdan çok zor dönemler geçirdiler,
Bu sıkıntıların en ağırına maruz kalanlar da çocuklarımız ve genç kardeşlerimiz oldular.
Amatör kulüplere verilecek desteklerle farklı branşlarda yeni projelere imza atarak çocuklarımızı ve gençlerimizi psikolojik olarak sıkıntılı  olan bu ortamdan daha rahat kurtarabiliriz..
Bu güzel başlangıçtan sonrada amatör kulüplere desteklerimiz devam edecektir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN