Narkotik Ekiplerinden Torbacılara Büyük Darbe

Narkotik ekiplerinden torbacılara ağır darbe: 16 gözaltı, çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 aylık titiz bir çalışmanın ardından uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda 16 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Malatya’da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Eylül 2024 tarihinde halk arasında "torbacı" olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik yürüttükleri çalışmalar sonucunda önemli bir operasyona imza attı. 3 aylık teknik ve fiziki takip neticesinde delillendirilen 12 hedef şahıs ve onlarla bağlantılı 4 kişi olmak üzere toplamda 16 şüphelinin adreslerine eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Operasyonlar kapsamında gerçekleştirilen aramalarda 850 adet sentetik ecza hap, 83,05 gram metamfetamin, 6,20 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 4,72 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında yasal işlem başlatıldı ve adli makamlara sevk edilecekler.

Yetkililer, uyuşturucu madde satışına karşı operasyonların devam edeceğini belirterek kamuoyunu bu tür illegal faaliyetlere karşı duyarlı olmaya davet etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN