Milliyetçi Hareket Partisi'nden Malatya'ya 4x4'lük Yardım

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Malatya'ya 4x4'lük Yardım

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, her fırsatta olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı ve yardım için kolları sıvadı.

 Ramazan ayı için şehir genelinde, Malatya’ya yakışır bir meblağda, 44 bin liralık yardımda bulunduklarını belirterek, “Market fişi ve koli yardımı şeklinde yapılan yardımlar, tam kapanma öncesi vatandaşa ulaştırıldı.” dedi.

 MHP İl Başkanı Mesut Samanlı yaptıkları yardımlarla ilgili açıklamada şunları söyledi: “Maddi gücün ve yaptırımın olması çok da bir şey ifade etmiyor bu dönemlerde; bir de Allah’ın o iyiliği yapma şevkini yüreklere nasip etmesi gerekiyor. Biz, o lezzeti tadanlardan olduğumuz için huzurluyuz.”


“RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR” DEDİLER, KURAN-I KERİM HEDİYE ETTİLER

      Bununla da sınırlı kalmayan Başkan Samanlı ve yönetimi, vatandaşa 200 adet Kuran-ı Kerim hediye etti. “Ramazan paylaşmaktır.” sloganı ile yola çıkan MHP Malatya Teşkilatı, oldukça yoğun bir tempo ile tam kapanma öncesi vatandaşın müşkül zamanlarına deva oldu. MHP İl Başkanı Samanlı açıklamasında daha sonra şöyle dedi:

HEDEFİMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN SOFRALARINA ULAŞABİLMEKTİ

     “Özellikle son dönemlerde pandemi sebebi ile alım gücü zorlaşan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaşmak için oldukça yoğun bir tempoya girdik. Amacımız, vatandaşımıza tam kapanma öncesi yardımlarımızı ulaştırmaktı; çünkü Ramazan ayının ruhu bizlere bunu telkin ediyor. Tüm evlerde tencerelerin kaynaması ve zenginin malını fakir ile bölüşmesi gereken bir aydayız. Hedefimiz hemşehrilerimizin sofralarına ulaşabilmekti. Şükürler olsun ki bunu başarabildik. Maddi gücün ve yaptırımın olması çok da bir şey ifade etmiyor bu dönemlerde; bir de Allah’ın o iyiliği yapma şevkini yüreklere nasip etmesi gerekiyor. Biz, o lezzeti tadanlardan olduğumuz için huzurluyuz.

     Maalesef dünya bir denge üzerine kurulu ve herkes aynı şartlarda yaşamını sürdüremiyor. Bu dengeyi korumak hepimizin elinde. Elimizden geleni yaptık ve vatandaşlarımıza destek olmak gayretine girdik. Ulaşabildiğimiz hane sahiplerinin gülümsemesine vesile olduysak ne mutlu bize. Bu günlerin geçtiği ve bittiği bir dönemde, vatandaşla iç içe iftarlar yapabileceğimiz günleri iple çekiyoruz. O gün gelene kadar hemşehrilerimden tek ricam, kurallara riayet etmeleri ve artan vaka sayılarını tersine çevirip azaltmamız olacak. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN