MHP İl başkanı Mesut Samanlı Malatya'da Yeni Bir Devri Başlatıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, Yönetim Kurulu toplantısının ardından bugün de tüm İlçe Başkanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANLIĞI’NDA PEŞ PEŞE İL YÖNETİMİ VE İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTILARI  
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, dünkü Yönetim Kurulu Toplantısının ardından bugün de tüm İlçe Başkanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Yakın bir zaman öncesinde, Ankara’da düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanları Toplantısı’ndan dönen Başkan Samanlı, “Malatya’da yeni bir devri başlatıyoruz. İyiye giden sağlık şartlarına müteakip yeni program düzenlemelerimizi tertip ettik. Şunu belirtmek isterim ki; Malatya için elimizden gelenin en iyisi yapma gayretindeyiz.” dedi. Başkan Samanlı’nın açıklamaları şöyle;  
VATANDAŞIN SORUNLARININ ÇÖZÜM SÜREÇLERİNDE, ONLARLA HEMHAL OLACAĞIZ  
“Dün Yönetim Kadromuz ile bugün de İlçe Başkanlarımız ile güzel şehrimiz Malatya ve hemşehrilerimizle yapacağımız görüşmeler hakkında istişarelerde bulunduk. Bizim için bu toplantılar elzemdi. Ankara’da, Milliyetçi Hareket Partisi olarak aldığımız kararlar hakkında, Yönetim Kurulumuza ve İlçe Başkanlarımıza gerekli bilgilendirmelerimizi yaptık. Malatya’da yeni bir devri başlatıyoruz. İyileşen sağlık şartlarına müteakip yeni program düzenlemelerimizi tertip ettik. Şunu belirtmek isterim ki; Malatya için elimizden gelenin en iyisi yapma gayretindeyiz. Özellikle MHP Büyük Kurultay’ı sonrası, bu sene şehrimizden tam 4 tane MYK üyesi çıkarıp, daha güçlü ve daha emin adımlarla ilerlemenin haklı gururunu yaşıyoruz; ama yetmez. Bundan sonra neredeyse her bir vatandaşımızın sorunuyla ayrı ayrı ilgilenecek, bu sorunların çözüm süreçlerinde, onlarla hemhal olacağız.   
GÜÇLÜ BİR MALATYA İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ  
Milliyetçi Hareket Partisi olarak ivedikle toplantılarımızı yapıp, süreci etkin kılacak planlamalar yaptık. Pandeminin toplumsal hayat düzenimizi bozduğu bir gerçek, bizler de bu gerçekten maalesef payımızı aldık ve hemşehrilerimizle yeteri kadar bir araya gelemedik. Malatya’da sağlık şartlarının iyiye gidiyor olması ve aşılamaların tüm hızıyla devam etmesi bizim için de oldukça sevindirici bir durum. Çok yakında bu musibetten el birliği ile kurtulacak ve güçlü bir Malatya için canla başla çalışacağız.   
BAKANLARIMIZ İLE GÖRÜŞÜP ŞEHRİN SORUNLARINI DİLE GETİRİYORUZ  
Şehrimiz için yapılması gereken çok şey, aşılması gereken çok engel, çizilmesi gereken engin hudutlar var. Her fırsatta Yüce Meclisimizi ziyaret ediyor; 
Bakanlarımız ile görüşüp şehrimizin sorunlarını dile getiriyoruz. Bu istişareler neticesinde çok yol aldık ve almaya da devam edeceğiz. Bundan sonra şehrimiz için tahsis etmeye gayret ettiğimiz düzeni bozmak isteyenler, yanlış taşa balta vurmuş ve yanlış şehri üs olarak seçmiş olmanın derin bozgununa uğrayacaklar. Yarın seçim varmış gibi kollarımızı sıvadık, durmadan dinlenmeden bu tempoyu devam ettireceğiz. Hemşehrilerimiz bilsinler ki; görüş, düşünce ve önerileri bizim her zaman çok kıymetli olmuştur. Bu yüzden bugüne kadar bizlerle hiç tanışmamış veya herhangi bir sebepten ötürü kırılmış ve gönül koymuş herkesi, kutlu sancağımızın gölgesinde çayımızı içmeye ve istişare etmeye davet ediyoruz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN