Mehmet  Zafer, Bölge Ve Malatya İl Başkanlığına Atandı

Kısa sürede Yurt çapında ve Yurt dışında teşkilatlanarak hızla büyüyen Türkiye'nin yeni yüzü Milli Beka Hareketi'nde görev değişikliği yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Kısa sürede Yurt çapında ve Yurt dışında teşkilatlanarak hızla büyüyen Türkiye’nin yeni yüzü Milli Beka Hareketi’nde görev değişikliği yapıldı.
Daha önce  Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl başkanlığını başarıyla yürüten İbrahim Aygün  önce Genelbaşkan Sözcülüğüne , sonra Genelbaşkan Vekilliğine atandı. Aygün’den boşalan  bölge ve il başkanlığına Doğu Anadolu Bölge Disiplin Kurulu Başkanlığı ve Malatya İl Başkan Vekilliği yapan Mehmet Zafer atandı.   Bölge Disiplin Kurulu Başkanlığına il başkan vekili Ayhan Canpolat, Bölge Başkanı Yardımcılığına da İl Başkan Vekili Selim Apohan atandı.
Görevi önceki başkan Aygün’den devralan Mehmet Zafer yaptığı açıklamada “ Bizler devletimizi karşılıksız seven, vatan millet sevdalısı gönüllü bir orduyuz. Biliyoruz ki  makamlar kalıcı,makamlara gelenler geçicidir.  Görevi devraldığım Genelbaşkan Vekilimiz İbrahim Aygün ile birlikte çalışmanın verdiği güven ve huzuru tarif etmek imkansızdır. Çıtayı göreve geldiği ilk günden itibaren en üst seviyede tutmak için yoğun bir çalışma içine giren başkanımız, üzerine düşeni layıkıyla yaparak yolumuzu açmış, bizlere iyi bir rehber olmuştur. Bizler de çıtayı aldığımız yerden bizden sonra görevi devralacak dava arkadaşımıza iyi bir yerde teslim etmek için var gücümüzle çalışacağız. Benliğin kapısından içeri dahi giremediği, daima biz olarak hareket edildiği son derece kutsal ve bir o kadar da hassas bir teşkilatta bulunmak onurdur. Milli Beka Hareketi bütün teşkilatıyla bir bütündür , bir birimize bağlı, samimi ve yüzbinlerce ayrı vücutta tek canız. Genelbaşkanım Murat Şahin, Genelbaşkan Vekilim İbrahim Aygün başta olmak üzere bizlere bu görevi layık görüp atayan herkese teşekkür ediyorum. Dava arkadaşlarımızla birlikte heyecanımızı en üst seviyede tutarak çalışmaya devam edeceğiz. Yönümüz Türkiye Cumhuriyeti’dir “ dedi.
Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanlığı mazbatasını teslim eden Genelbaşkan Vekili İbrahim Aygün de yaptığı açıklamada “ Değerli abim ve her şeyden öte dava arkadaşım, büyüğüm Mehmet Zafer ve teşkilatımızdaki bütün arkadaşlarımızla birlikte devletimizin her konuda yanında durmaktan onur duyduk, durmaya da devam edeceğiz.  26 Ağustos 2018 tarihinde birlikte yola çıktığımız bütün arkadaşlarımızın yoğun gayretiyle bugünlere geldik. Bütün dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanlığı emin ellerdedir.  Bizler bir bütünüz,bir birimizden ayrımız da, üstünlüğümüz de yoktur. Yüce Peygamber Efendimiz Hz . Muhammed Aleyhisselamın da buyurduğu gibi “ üstünlük ancak takvadadır” dedi.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN