Malatyalı Avukat Covid-19'a Yenik Düştü

Malatyalı Avukat Covid-19'a Yenik Düştü

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Barosu Avukatlarından Naki Çalışkan koronavirüse yenik düştü.

Türkiye’de covid-19 salgınında can kayıpları yaşanmaya devam ederken bir acı haberde Malatya’dan geldi. Malatya Barosu’nun sevilen Avukatlarından Malatya Hekimhanlı  Naki Çalışkan bir süredir covid-19 tedavisi görüyordu. Çalışkan, tedavi gördüğü hastanede covid-19’a yenik düştü. Malatya Baro Başkanı Han Taziye Mesajında" Malatya Baro Avukatlarımızdan, Partimizin üyesi Av.Naki Çalışkan'ın genç yaşta vefatını büyük üzüntü ile öğrendim.Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.." dedi.

Çalışkan’ın vefatı derin üzüntü yaratırken aynı zamanda CHP üyesi olan Çalışkan’ın vefatıyla ilgili mesaj yayımlayan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz: “Malatya Baro Avukatlarımızdan, Partimizin üyesi Av. Naki Çalışkan'ın genç yaşta vefatını büyük üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
CHP Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi Avukat Tayfun Çakır ise mesajında: “Meslektaşımız Av. Naki Çalışkan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Allah rahmet eylesin. Güleryüzlü, iyi niyetli, hayat dolu, değerli bir ağabeyimizdi. Yakınlarına sabır diliyorum. Sevenlerinin ve meslektaşlarımızın başı sağolsun.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN