Malatya Flaş Haber BİMYAD Ailesine Katıldı

Malatya'nın en eski ve köklü haber sitelerinden Malatya Flaş Haber kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Ailesine katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya’nın en eski ve köklü haber sitelerinden Malatya Flaş Haber kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Ailesine katıldı.
İmtiyaz Sahibi eski gazeteci Remzi Hayta BİYAD Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Selim Apohan tarafından üyelik işlemlerini gerçekleştirdi. Yılların deneyimli Gazetecisi Remzi Hayta” Çağımız İnternet Çağı. Uzun yıllar Ulusal Gazetelerin Malatya Temsilciliğini yaptım. Yıllarca Malatya Flaş Haber Gazetesini ilk defa Adana’da Ofset tesislerinde renkli olarak bastırarak haftalık gazetemizi Malatyalı okuyucularımızla buluşturduk.
Gelişen teknolojilere ayak uydurabilmek için Malatya’da İlklerde olan www.malatyaflashaber.com İnternet Haber sitemizi kurarak yayın hayatına başladık. Yıllarca ajanslara bağlı kalmadan Özel haberlerle Haber sitemizi bu günlere getirdik. Okuyucu Profilimiz her geçen gün artıyor. İnternet Medyası artık büyüdü ve her geçen gün daha önemli görevleri üslenmeye devam ediyor. Artık acilen İnternet yasasının bir an önce çıkarılması gerekmektedir.
Gerçek anlamda Haber yapan haberciliğin ne olduğunu bilen Gazetecilerin korunması adına yasanın çıkarılması için artık birlikte hareket etmek büyük önem arz ediyor. Bu vesileyle BİMYAD’ı kuruluşundan beri takip etmekteyim. Güçlü bir altyapısı var. Bizlerde BİMYAD çatısı altında yerimizi aldık. Hayırlı olsun” iye belirtti.
BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ise” Bugün genel merkezimize gelerek üyelik başvurusunu aldığımız Malatya’mızın önemli Haber sitelerinden Malatya Flaş Haber’in değerli kurucusu Malatya’mızın önemli Gazetecilerinden güçlü kalemi Sayın Remzi Hayta’yı BİMYAD ailemizin çatısı altına aldık.
BİMYAD olarak İnternet Yasasının bir an önce çıkarılması ve yasal statüye kavuşturulması için yaptığımız mücadelemizi sürdürüyoruz. 2022 yılında yasanın çıkmasını ummuyoruz. Bizlere gelen bilgiler bu yönde. Görüşmelerimiz devam ediyor. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN