Malatya Federasyon Şube Başkanı Fazlı Özcan Oldu.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanlığına Bulutlu Mahalle Muhtarı Fazlı ÖZCAN seçildi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

03 Ağustos 2024 Cumartesi günü Battalgazi Belediye Meclis Salonunda  Seçimli olağan Genel Kurulu Kongresine katılan dernek üyeleri tek liste halinde gidilen seçimde  5'inci dönem Bulutlu Mahalle Muhtarlığını yapan Fazlı ÖZCAN'ı seçtiler.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanlığına seçilen Fazlı Özcan yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi.

Kıymetli Misafirlerimiz değerli Muhtarlarım.  Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanlığı olağan genel kurul seçimine hoş geldiniz. Seçimli olağan genel kurulumuza iştirak ederek şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize göstermiş olduğunuz teveccühe teşekkür ederim.  Derneğimiz  1968 yılında kurulmuş ve Malatya'da ilk  kurulan Muhtar Derneğidir.  Şimdiye kadar derneğimizde  özveri ile görev yapan bütün muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ederim. 35 yıl kesintisiz Derneğimizin Başkanlığını yapan bir çoğumuzun üzerinde emeği olan, derneğimizin bu güne kadar yükünü çeken  geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Mustafa EREN ağabeyimize Rabbim rahmet eylesin. Biz kendisinden razıydık Rabbim razı olduğu kullar arasına katsın. Değerli Muhtar arkadaşlarım. Biz bir camiayız amacımız bir ve beraber olmak var olan sorun ve sıkıntıları birlikte aşmaktır. Ben değil biz diyerek üstlendiğimiz görevi hep birlikte yürüteceğiz. 60 yıla yakın geçmişi olan derneğimizin devamı, aynı zamanda bundan önce emek veren gerek başkanlarımız gerekse diğer üyelerimiz için bir vefa niteliğindedir.  Her muhtar arkadaşımızın sorununu kendi sorunumuz bileceğiz. Derneğimizi her Platform'da en güzel bir şekilde temsil etmeyi kendimize ilke edinerek yola çıktık. Çıktığımız bu yolda hep birlikte daha güzel işler yapmaya gayret edeceğiz. Derneğimizin seçimli olağan genel kurul kongresi hayırlara vesile olması temennisiyle tekrardan şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize teveccüh gösteren arkadaşlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN