Malatya'da 1.569 Konut ve 10 Dükkan İhalesi Tamamlandı

Malatya'da Konut ve İşyeri İhaleleri Tamamlandı Başkan Sami Er sosyal Medyasında yaptığı paylaşımla Kamuoyuna duyurdu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 Malatya'da yapılan konut ve işyeri ihaleleri hız kazandı. Başkan Sami Er'in verdiği söz doğrultusunda Yeşilyurt İkizce ve İlyas Mahallesi’nde, Battalgazi İskender Mahallesi’nde ve Pütürge Köylü Mahallesi’nde toplam 1.569 konut ve 10 dükkanın ihalesi sonuçlandı. Başkan Sami Er, yapılan ihalelerin şehre hayırlı olmasını diledi.
Başkan Sami Er, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu vesileyle Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve TOKi Başkanımız Sayın Levent Sungur’a hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. Ankara nezdinde yaptığımız girişimlerin somut sonuçlar üretmesinden büyük bir memnuniyet duyuyorum. Pek yakında yapılacak olan yeni ihalelerin müjdesini de sizlerle paylaşacağımı belirtmek isterim," ifadelerini kullandı.
Yapılan Yeni Konut ve İşyeri İhaleleri
•    Pütürge, Köylü Mahallesi 2. Etap: 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
•    Yeşilyurt, İkizce Mahallesi 2. Bölge 6. Etap: 844 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi
•    Yeşilyurt İlçesi, İlyas Mahallesi ve Merkez Battalgazi İlçesi, İskender Mahallesi 22. Bölge: 210 Adet Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi
Malatya'da yapılacak yeni ihalelerin müjdesi de yakında açıklanacak. Başkan Sami Er, şehrin gelişimine katkı sağlayacak bu projelerin takipçisi olacaklarını belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN