Malatya Buluşmalarında Başkan Gürkan'a Teşekkür

İstanbul YeniKapı da gerçekleştirilecek olan Arslantepe'den Yeditepe'ye buluşma etkinliğinde programlardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a övgü.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

İstanbul YeniKapı da gerçekleştirilecek olan Arslantepe’den Yeditepe’ye buluşma etkinliğinde programlardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a övgü.
Perşembe günü İstanbul Yenikapı’da 5 cisi gerçekleştirilen Arslantepe’den Yeditepe’ye Malatya Tanıtım günlerine Malatyalı ve birçok vatandaş akın ederek programa katıldı.
Malatya Büyükşehir,  Battalgazi Belediyesi, Yazıhan Belediyesinin yanı sıra ilçe belediyelerinin stand açarak gelen misafirlere tanıtım yapılan etkinlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan aylar öncesinden talimatı verdiği İstanbuldaki etkinlikte gelenler dört dörtlük organizazyon karşısında Başkan Gürkan ve ekibine teşekkür ettiler.
Malatya ve İstanbuldan çok sayıda vatandaş katılmak üzere yenikapı’ya akın ederken Malatya doyasıya tanıtılarak unutulmaz bir gece yaşadılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN