MAGİNDER Başkanı Karademir Şehrimiz hep birlikte ayağa kaldıracağız

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, ve yönetim kurulu tarafından Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, ve yönetim kurulu tarafından Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ziyaret ederek istişarelerde bulundular. 
Ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Malatya’mıza dair istişarelerde bulunduk, 6 Şubat Depremin ’de en fazla etkilenen ilçemiz Yeşilyurt’ oldu bir takım gelişmeler söz konusu hem ilimizde hem ’de ilçemizde özellikle yerel sivil toplum temsilcilerimiz STK ‘larımız Malatya’mızın yeninden ayağa kalkabilmesi için sürecin içinde var olması gerektiğini düşünüyorum. Şehrimizin toparlanması yeniden eski günlerine dönebilmesi hatta daha ileriye gidebilmesi adına Büyük gayret ve çaba gösterdiklerine hem şahidiz hem ‘de Bundan sonra’ ki süreçte şahit olmaya devam edeceğiz. MAGİNDER Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize görüş alış verişinde bulundukları için teşekkür ediyorum Malatya’mız için Yeşilyurt ilçemiz için daha güzel günlerde bir arada olmak üzere dileğiyle şeklinde konuştu. 
Bizler iş dünyası olarak Yeşilyurt ve Malatya’mızın sorunlarını Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ziyaret ederek istişarelerde bulunduklarını belirten. Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal hanım bizim için gerçekten çok önemli 6 Şubat Depreminde Yazıhan ilçesinde Kaymakamlık görevini yürütüyordu. Şuanda ise Yeşilyurt kaymakamı olarak görevini sürdürüyor, Malatya’mızda çok ciddi bürokrasi anlamında yöneticilerimiz Malatya’mız terk etiler ama sağolsunlar Yeşilyurt Kaymakamız Kutsal hanım Depremde Malatyalı vatandaşlarımızın yanında oldular. 6 Şubat Depreminde elinden geldiği kadarıyla yardımlarda bulundular Biz buna MAGİNDER ailesi olarak şahidiz biz artık kendisini Malatyalı olarak görüyoruz, Malatya sevdalısı ve aşığı olarak görüyoruz dedi. 

6 Şubat Depreminde sonra Malatya’mızda iş dünyası olarak ağır sorunların ve sıkıntılarının olduğunu ifade eden. Başkan Karademir sorun ve sıkıntılarımız yöneticilerimizle bir araya gelerek istişareler içinde olarak hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını için çalışmalara devam edeceğiz. Malatya’mız 6 Şubat Depreminde sonra aldığı yaraları herkes biliyor Kentimizde maalesef birlik beraberlik devam etmiyor. Yöneticilerimizin kendi aralarında kopukluk ve siyasilerimizin şehrin içinde ciddi anlamda sürtüşmeleri şehrimize zarar veriyor. MAGİNDER ailesi olarak Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak hanımdan razıyız, Şehrimizin her noktasında Malatya sevdalısı olarak çalışmalarına devam ediyor her zaman MANGİDER ailesi olarak yanında olduğumuz buradan belirtmek istiyorum çalışmalarında başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN