Kum Taneleri Şehide Can Verdi

Malatyalı Deprem zede tiyatro ve kum sanatçısı İbrahim Şahin Uyumaz Şehit Eren bülbül andı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristlerin saklandığı sığınağı güvenlik güçlerine gösterirken şehit düşen Eren Bülbül'ün Vefatının üzerinden tam 7 Yıl Geçti Şehidimiz Her Yıl Birbirinden farklı programlarla anılıyor.
Kum sanatı ressamı İbrahim Şahin Uyumaz Şehit Eren Bülbül'ün Vefatının sene-i devriyesi vesilesiyle Şehidimizi anmak ve anımsamak adına yaptığı. Kum tanelerinden oluşan gösterisiyle Şehit Eren Bülbüle can verdi.
 Sanatçı Uyumaz: 11 Ağustos 2017 Yılında Trabzon'un Maçka İlçesinde PKK’lı teröristlerin saklandığı sığınağı güvenlik güçlerimize gösterirken. PKK tarafından şehit edilen Kahraman Şehidimizin Vefatının 7. yılında sanatımızla Şehidimizin ölümsüz olduğunu hatırlatmak, acılı ailesi ve yüce Türk milletinin kahraman şehidini anmak adına böyle bir çalışma yapmak istedim. Nasıl ki halk sanatçıya sahip çıkıyor ise sanatçı da halkın değerlerini yüce Türk milletinin şehidini sanatıyla anımsatıp unutulmaması için elinden geleni yapmalı ben tekrardan acılı şehidimizin ve yüce Türk milletinin başı sağolsun ve erenler ölümsüzdür diyorum şeklinde konuştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN