Keskin Malatya'ya Sahip Çıkmak Görevimiz

Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya'nın değerlerine ve kente sahip çıkmayı kendilerine görev edindiklerini belirterek, 'Malatya'ya sahip çıkmak görevimizdir, sahip çıkmaya devam edeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin “Malatya Gazeteciler Cemiyeti basınımızın öncü kuruluşudur. Kurulduğu günden beri birlikteyiz, yeni göreve gelen Başkanımız ve arkadaşlarına başarılar diliyoruz. Bizi eleştirin, yanlışımız varsa söyleyin, ben gider özür dilemesini de bilirim. Ama Malatya’nın değerlerine sahip çıktığımız için kimse kusura bakmasın biz doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz. Malatya’ya sahip çıkmak esnafın görevidir, basının görevidir, Cemiyetin görevidir” şeklinde konuştu.

Sultansuyu Harası arazilerinin şahıslara kiralanmasına karşı çıktıklarını ve karşı çıkmaya da devam edeceklerini belirten Keskin “Sultansuyu arazilerinin şahıslara kiralanması ya da özelleştirilme yakıştırmasını doğru bulmuyoruz. Tüm araziler korunmalıdır. Müteahhide yer tahsisi yapmak da  doğru değil. Sultansuyu zarar etti dediler, Müdürü 5 milyon kar ettik diyor. Kar edilen yeri kiraya vermek ne demektir. Bu gün tüm Malatya Sultansuyuna sahip çıkıyor, sahip çıkmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

KEŞKE ÖZNUR ÇALIK BAKAN OLSAYDI

Malatya’ya Bakanlık verilmesini beklediklerini de kaydeden ESOB Başkanı Keskin “Malatya mutlaka Bakanlık düzeyinde Kabine de temsil edilmelidir. Malatya’ya bakanlık verilmesini istiyoruz. TİGEM’de atanan Genel Müdürü kadroları memleketindeki bürokratlarla dolduruyor, bizim Malatyalı Vekilimiz Bakan oldu çaycısını değiştiremedi. Hiçbir atama yapamadı. Keşke onun yerine Öznur Çalık Bakan olsaydı. Öznur Hanım beni sevmez bende onu sevmem. Ama Öznur Hanımızn hakkını teslim etmem lazım o Bakan olsaydı Malatya’da çok şey değişir ve çok şeyde gelirdi” diye belirtti.

Haber:Tahir Özçelik

EVREN: BASINIMIZLA GURU DUYUYORUZ

Esnaf Kredi Kefalet Kopperatidi Başkanı Ali Evren Malatya basını ile guru duyduklarını belirterek “rahmetli Haydar Karaduman’la birlikte bu günlere gelen Cemiyetimize hayırlı olsun diyoruz. Haydar Karaduman’ın yol arkadaşları bu görevi daha yükseklere taşıyacaklar. Başarılar diliyoruz” diye belirtti.

GÜNER: “ESNAFIMIZIN DİK DURUŞUNUN YANINDAYIZ"

Malatya esnafının güzide ve öncü kuruluşlarının her zaman yanlarında gördüklerini kaydeden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, “Kabine belirlendiği şu günlerde Malatya’ya bir Bakanlık verilmesi en büyük dileğimizdir. Esnaf kuruluşlarımızın Sultansuyu Harası ile ilgili dik duruşları tüm Malatyalıları bir noktada buluşturmuştur. Sultansuyu Har4ası mevcut haliyle korunmalı ve hiç kimseye yer tahsisi yapılmamalıdır. Esnafımızın sorunlarının çözülmesi zorunludur. Sayın Keskin ve Evren Başkanımız tecrübeleriyle önemli hizmetler veren değerlerimizdir. Malatya’ya sahip çıkan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN