• Haberler
  • Politika
  • İYİ Parti Battalgazi Teşkilatında Bayrak Değişimi Ali Katar Görevde

İYİ Parti Battalgazi Teşkilatında Bayrak Değişimi Ali Katar Görevde

İş insanı Ali Katar, İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

 İş insanı Ali Katar, İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Katar’ın bu göreve atanması, İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız’ın önerisi ve Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun onayıyla gerçekleşti. Atama belgesi, İl Başkanı Yıldız tarafından Katar’a takdim edildi ve ardından Ali Katar resmen görevine başladı.

"Hedefimiz Güçlü İş Birliği"

İl Başkanı Serdar Yıldız, atama belgesi tesliminde yaptığı konuşmada, “Bugün Battalgazi ilçe başkanımız Ali Katar’ın göreve atanmasını gerçekleştirdik. İlçe başkanımızın başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Partimizi daha güçlü bir konuma getirmek için tüm ilçe başkanlarımızla iş birliği içinde hareket edeceğiz. Halkımızın partimize olan ilgisi her geçen gün artıyor ve bu durum bizleri son derece memnun ediyor,” ifadelerini kullandı.

Ali Katar Kimdir?

1967 yılında Malatya’nın Akçadağ ilçesi Kadıibrahim köyünde doğan Ali Katar, eğitimini Malatya’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksekokulu İşletmecilik bölümünde öğrenimine devam ederken, eğitimini yarıda bıraktı. 1990 yılından bu yana ticaretle uğraşan Katar, şu anda gıda ve hizmet sektöründe faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Ali Katar, emekliliğinin ardından İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev aldı.

Ali Katar’ın yeni görevinde, İYİ Parti Battalgazi teşkilatının daha da güçlenmesi için önemli adımlar atması bekleniyor.

Bakmadan Geçme